etkileyici facebook sozleri
facebook etkileyici sozler
face sozleri etkileyici
Eğer sevmediğin kişilerin yuzune bakmak zorundaysan ve istesende kacamıyorsan; 'Gulumseyerek ağlamayı oğreniyorsun demektir'
Aslında kadın su gibi bulunduğu kaba uyar Kadınlardan şikayetci olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır
Arkαmdαn oynαnαn oyunlαrı gormuyorum sαnmαyın; Sαdece cocuklαrın beyin gelişimi icin oyunα ihtiyαclαrı vαr diye musαde ediyorum
Gulmek her zaman mutlu olmak icin değildir Bazen oyle gulmeler vardır ki; en buyuk acıları gizlemek icindir!
Kotu biri olduğumu soyleyenlerin hepsi, sahip olduğum iyilerin katilleriydi
Bil ki onemli değildir kac kez yenildiğin Cunku asıl onemli olan, kac yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin
Hayat o kadar acımasız ki; Bazen doğru olanı yapmak icin en cok istediklerimizden vazgecmemiz gerekir Hayallerimizden bile
Eğer zekan yetmiyorsa yalan soylemeye, Cesaretini kullanıp durust olmayı dene
Dikkat edin kadınlar cin gibidirYeri geldimi tapar,yeri geldimi carpar
Mum Olmak Kolay Değildir Işık Sacmak İcin Once Yanmak Gerek!
İnsanı ayakta tutan iskelet ve kas sistemi değil,prensipleri ve inanclarıdır
Cahil insan davul gibidir Sesi coktur fakat ici boştur
facebook etkileyici sozler
face sozleri etkileyici
Eğer sevmediğin kişilerin yuzune bakmak zorundaysan ve istesende kacamıyorsan; 'Gulumseyerek ağlamayı oğreniyorsun demektir'
Aslında kadın su gibi bulunduğu kaba uyar Kadınlardan şikayetci olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır
Arkαmdαn oynαnαn oyunlαrı gormuyorum sαnmαyın; Sαdece cocuklαrın beyin gelişimi icin oyunα ihtiyαclαrı vαr diye musαde ediyorum
Gulmek her zaman mutlu olmak icin değildir Bazen oyle gulmeler vardır ki; en buyuk acıları gizlemek icindir!
Kotu biri olduğumu soyleyenlerin hepsi, sahip olduğum iyilerin katilleriydi
Bil ki onemli değildir kac kez yenildiğin Cunku asıl onemli olan, kac yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin
Hayat o kadar acımasız ki; Bazen doğru olanı yapmak icin en cok istediklerimizden vazgecmemiz gerekir Hayallerimizden bile
Eğer zekan yetmiyorsa yalan soylemeye, Cesaretini kullanıp durust olmayı dene
Dikkat edin kadınlar cin gibidirYeri geldimi tapar,yeri geldimi carpar
Mum Olmak Kolay Değildir Işık Sacmak İcin Once Yanmak Gerek!
İnsanı ayakta tutan iskelet ve kas sistemi değil,prensipleri ve inanclarıdır
Cahil insan davul gibidir Sesi coktur fakat ici boştur