Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Etkileyici Telefon Mesajları

Etkileyici Telefon Mesajları
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Etkileyici telefon sozleri
etkileyici ve guzel telefon sozleri
telefon sozleri etkileyici

Yalanlar bitmez dudaklar susmayınca sevgi olmaz gozler ışıl ışıl bakmayınca

Insanlar Gelmelerıyle Yalnızlıklarını Dagıtanları Severler, Gıtmelerıyle Kendılerını Yalnız Bırakanlara Asık Olurlar
Bu Dunyada 6 Mılyar Insan Var,30 Mılyonu Uyuyor, 20 Mılyonu Yemek Yıyor, 10 Mılyonu Muzık Dınlıyor, 1 Guzel Kız Da Mesaj Okuyor

Senı Gunde Bır Kere Dusunuyorum, O Da 24 Saat Suruyor

Oyle Senden Cok Uzaklarda Degılım, Gormesını Bılen Gozlerın Bakısındayım Belkı Sana Senden Daha Yakın Bır Yerde, Carpan Kalbının Her Atısındayım

Bırgun Dudakların Kurursa Okyanusu Getırırım Sana Aksam Ayazında Usursen Gunesı Getırırım Sana Eger Gonlun Bır Sevgı Ararsa Kalbımı Sokup Getırırım Sana

Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? Cunku sen benim icin daima teksin!

Dunde, bugunde, yarında? Yureğin kadar yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni gorebilmen icin, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, uzulduğunde gozyaşlarını yağmur olup silebilmek icin, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen icin?

Guneşi seviyorum diyorsun guneş acınca golgeye kacıyorsun Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni acıyorsun Korkuyorum sevgilim cunku beni de sevdiğini soyluyorsun!

Bu Dunyada 6 Mılyar Insan Var, 30 Mılyonu Uyuyor, 20 Mılyonu Yemek Yıyor, 10 Mılyonu Muzık Dınlıyor, 1 Guzel Kız Da Mesaj Okuyor…

Yanagına duşen bir kar tanesi eriyip dudaklarına ulastıgı zaman, ve bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde, yuzunu ruzgara don yeter, o benim iste!

Basın goğsume yaslandıgında, tek duşmanım var Gecip giden zaman…

Seni ne kadar sevdiğimi ogrenmek istersen, yere duşen her yağmur damlasını tutmaya calış; tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir

Ruzgarın kemanını caldıgı ve damlaların pencerene vurdugu bir gecede yatagına uzanıp hayalini kurdugun ve keşke dedigin tum guzellikler senin olsun…

Once duştuğumde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi oğrendim, sevilmeyi, herseyi oğrendimdeyalnız seni unutmayı ogrenemedim

Ne insanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler, hepsi goklerdeydi parlıyordu Ama ben seni, guneşi sectim Ve bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim…

Guneşin buz tuttugu yerde bir alev gorursen, o bil ki yalnız ve yalnız senin icin yanan kalbimdir…

Dunyada iki gul olsun biri kırmızı biri beyaz, sen beni unutursan kırmızı gul solsun, ben seni unutursam beyaz gul kefenim olsun…

Gozlerın Nehır, Kasların Kopru Olsa Tam Ortasından Gecerken Ipler Kopsa, Yanagından Suzulup Dussem Dudagına Benı Opermısın Yoksa Bır Goz Yası Gıbı Sılermısın

Senı Tanımadan Once Ben Degıldım, Senı Tanıdıktan Sonra Bendekı Bensızlıgın Aslında Sensızlık Oldugunu Anladım…

Sevgıyı Gostereceksın, Soylemek Yetmez Sevgı Gozlerınde Olacak, Sozlerın Yetmez Sevgı Herseydır, Kalbe Hapsedılmez Seveceksın Benım Gıbı Ama Yuregın Yetmez

858,470Konular
981,201Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt