Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Etkileyici Ve Komik Sozler

Etkileyici Ve Komik Sozler
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Etkileyici Ve Cok Komik Sozler
Etkileyici Guzel Komik Sozler
En Guzel Komik Ve Etkileyici Sozler

Etkileyici Komik sozlermi Arıyorsunuz Tam yerindesiniz oyleyse Etkileyici komik sozlerden derlediğimiz en guzel sozler sizler icin burada imagesetkileyicivekomiksozler5ad9918a021ccpng

Suskunluğumu Hafife Alma bence; Konuşursam AĞIR Gelir Kaldırırmısın sence

Durustluk denilen şey, pahalı bir mulktur Ucuz insanlarda bulmazsın !

Seni seni seveni gormeyecek kadar korsen, o da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururlu birisir

Bir gun bana diyeceksin Beni daha cok hayatımı, bende hayatı diyeceğim Sende kusup gideceksin Bil ki benim hayatım sensin

Aşka herkes yeniden başlar Ama sabredenler muhakkak kazanır

Dalgalar kıyıya her vurduğunda seni seviyorum Derler

Sen bana aşıktın bende sana şimdi beni bıraktın Gitin Ben kaldım burda

Aşk birbirine bakmakla olsaydı An buyuk aşk okuzun trene baktığı gibi olurdu

Kim istemez mutlu olmayı, ama mutsuzluğa da var mısın?

Dunyada ki butun coller bir avuc kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve butun denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin

Ben gecen gun sokakta eski sevgilimi gordum Bana dedi ben halen eskisi gibiyim, tekrardan başlıyalım sevgimize, ben de dedimki ben eskici değilim

Sen bana aşıktın bende sana şimdi beni bıraktın Gitin Ben kaldım burda

Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba cok yanılmışım Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak Geriye acı ve guzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak

Bugun benim icin yepyeni bir gun doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor

Derdi anlamakmı yoksa bilmemekmi faydalıdır

Ben sensizim ama, nasıl bir durumsa hala ben sendeyim

Yeni bir aşka başladığımı sanmışım Maalesef yanılmış Bu işin sonuda ayrılık olacak En iyisi aşık olmamak

Eğer bir gun hayatımın son nefesini verirde bu dunyanın guzelliklerinden vazgececek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin olum demek olduğunu gostereyim

İnsanların yaptığı sahte paralar kadar paraların yaptığı sahte insanlar var bu dunyada

Senden Sonra Kac Lekeli Aşklar Yaşadım Biliyormusun Lekeli Diyorum Cunku Senin Anılarınla Kirlettim Hepisini

seni denizde buldum kaybetmek istemiyorum kalbimin derinliklerine gomdum seni aramak istemiyorum

eğer bir gun hayatımın son nefesini verirde bu dunyanın guzelliklerinden vazgececek olursam hep yanımda ol ki sana sensizliğimde ihtiyacım olsun

Birgun bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha cok seviyorsun diye hayatı diyeceğim, kusup gideceksin ama hicbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin

Sen benim incimdin parıldayan masum guzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gomdum

Ne seni unutturacak kadar zaman gececek ne de gecen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı oğretir unutmayı asla

Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan

Gecemin gunduzumden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yuzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gozlerinde ki sonmez ışık

Biliyorum Zor olacak bu ayrılık ama boş ver

Bu arta kalan hangi yaz akşamının huzunleri oysa birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım
Kim istemez mutlu olmayı, ama mutsuzluğa da var mısın?

858,475Konular
981,253Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt