Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Etkileyici Veda Sozleri

Etkileyici Veda Sozleri
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
en guzel Veda Sozleri , Elveda Sozleri, Duygusal Veda Sozleri,

Etkileyici Veda Sozleri

imagesetkileyicivedasozleri5ad991af9bed0

Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı belki,gozler dalıp giderken, yaralı bir serceye ağlayan bir buluttu belkide,belki belkilerle dolu bir hayattı bu…

Ben Sensizdim! akşamın yaklaştığı saatlerde kahrolursun gorme ağladığımı Başlayan duşu şafakla birlikte dağıtır ansızın her gun batımı

Vaktinden once cicek acmaz ruzgara kelepce vurulmaz Bende sen bitmedikce veya bende ben olmedikce sana olan bu sevgim bitmez

Her deniz bir martı,her ruya bir uyku,her nota bir şarkı,her mezar bir olu,her ağac bir kok bulurda ben başka bir sen bulamam

Her gun sevda cekipte gulunmuyor degil mi? Bir guzelden baskası sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor değil mi

Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyac duyarsan ben hep o bildigin adresteyim

Gul filizlendigi gunden itibaren guneşe aşıktır Her ne kadar guneş her gece ayın gorkemine kapılıp gulu bıraksa da, gul yıldızlara kanıp guneşi unutmaz

Sesini duysamda heran yuzunu gormek değil ozlediğimi bil heranHicbir şey yuzunu gormek gibi değil

Yine akşam oluyor, yine kalbim yanıyor, sensiz bahar gelmiyor, Sevgilim sen olmayınca bahcemde guller acmıyor

Guller anlatsın sana olan sevgimi Guller anlatsın yalnızlığımı, caresizliğimi,yavaş yavaş eriyen yureğimi guller anlatsınBen anlatamadım guller anlatsın

Buruk hasret dolu geceleri oldureceğim bir gun,bu ayrılık şarkılarını kurşuna duzeceğimSeni benden ayrıdığı icin kaderimi mahkemeye vereceğim

Seni sordum sokak lambalarına; bekleme boşa gelmez dedilerBoynumu bukupte baktım onlara, halime bakıp zavallı dediler

Bir eski dost gibi hatırla beniBir selam ver yeterUnutmuş olsanda eski gunleriAdımı arasıra an yeter
An gelir insan gulerken ağlarmış Gozyaşları sel olup kalbine akarmış Kahkaha bir maske derler bilrimisin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış

Onceleri hasreti hic tatmadım Yarimden hic ayrı kalmadım biter diye takvimlere baktımZor geldi ayrılık alışamadım

Hep Kalanlara Gidenleri Kattim! Bir Gun Yerine Gecemediler O Kalanlara Gidenleri Kattim Yine Bir Tane Sen Edemediler Zor Geldi Ayrilik Alişamadim

Silinir Diyorlar En Aci Izler, Bitermiş Kişlarim Gelirmiş Yazlar, Bilmezler şu Gonlum Derinden Sizler, Unutursun Diye Soylemek Kolay…

Fikrinden Geceler Yatabilmirem Bu Fikri Başimdan Atabilmirem Neyleyimki Sene cata Bilmirem Ayrilik Ayrilik Ayrilik…

Unutmak Zor Anlatmaksa Imkansiz cunku Sen Unuttukca Hatirlanan Vede Anlattikca Bitmeyensin Bitanem Seni Seviyorum…

Dunya Bir Efsane Hayat Bir Dram Yaşam Bir Huzun Sevmek Bir Hata…

Umuda Kurşun Siksada olum, Unutma Umuda Kurşun Işlemez…
Belki Anlamadigim Bi His, Belki Sana Kizamadigimin Belgesi, Belkide Samimiyeti Yanlis Zamanda Yanlis Insanda Aramanin Caresiz Anlatilisi Idi…

Seni Birakiyorum Bir Elveda Bile Diyemeden, Seni Seviyorum, Seni Bile Goremeden…

Nezaman Sagir Bir Ressam Kiristal Bir Zemin Uzerine Dusen Gulun Cikardigi Sesin Resmini Yaparsa Iste O Zaman Ben Senden Vazgecerim…

Sensiz Kaldiğim Ilk Gunden Beri Icimde Bir Umut Vuslata Dair Akşamlari Imzaladim Gozyaşlarimlaseni Aramiyor Seni Sormuyorsam Bum Senden Vazgectim Demek Değildir Birdaha Boyle Sevecek Olsam Bir Kalemde Silerdim Seni…

Sensizlik; Hayat Denen Defterin Zindan Karasi Yapraklarina Hasret Kirmizisiyla Multeci Huzunler Yazmak Gib Aşkimm…

Gunlerdir Kapimi Kimseler calmiyor Goğsumden Iceri Yokluğun Siziyor Bir Demlik cayim Var Tutunumde Geciyor Duvarlara Yazdiğim Her Cumle Ağliyor

Aciyi Hissetmiyorum Sevmeyi Beceremiyorum caresizlik Hic Bitmeyen Bir Senfoni Sens iz…

Hayatta 4 Yanliş Yaptim Doğmak Yaşamak Buyumek Ve Umutlara Sarilmak 1 Tek Doğru Yaptim O Da Seni Sevmek Ama Unutmuşum Guzelim 4 Yanliş 1 Doğruyu Goturdu
Gercek Gulusler Sana Sana Umutlar, Mutluluklar Sana Sana Yaz, Sana Bahar Rengarenk cicekler Bana Yalnizlik, Kis, Kar Ve Sahte Gulusler Yeter !

Nasilki Sensizliği Ben Yaratmadiysam Yaşayacağin Bensizlikte Benim Eserim Olmayacak uzulme uzulursen Yillarin Senden Alacaği Tek şey Gencliğin Olacaktir…

Bir Karanlik Geliyor Yokluğunun Ardindan Ne Zaman Gune$ Batsa Bu Son Gecem Diyorum Vazgec Yalan Dunyanin Kohne Saltanatindan Yeti$ir Bunca Keder Bunca Elem Diyorum Bu Ne Bitmez Ayrilik, Bu Ne Bitmez ozlem Diyorum

imagesetkileyicivedasozleri5ad991b0b48b1