Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Etkileyici Yalnızlık Sozleri

0
134

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Etkileyici Yalnızlık Sozler
En Etkileyici Yalnızlık Sozler

Delice Sevmenin Bedeli Bumuymuş, Yaşananları Bir Kalemle Cizip yaşanmamış gibi Harcamak sevdiğine verdiğin değerin sana yalnızlık olarak donmesi bu aşkda hukukmuymuş? Senin Adın yalan Bana Bıraktığın Miras ise Yalnızlık, Bu Aşk’a gec kaldık!!!

Bir zamanlar ardından bakar ağlardım şimdi donup ardıma bile bakmam Bir zamanlar uğruna dunyaları yakardım şimdi şerefsizim kibrit bile cakmam!!

Yeni bir Filiz veremiyecek kadar derindi Kesip Attıkların , Sensizlikle oluşmuş Hastalığıma Senin Bile Care Olamayacağını Ve benim icin artık cok gecikildiğini anladım

Sen bensizliğe alışmışsın ama ben beni sensiz duşleyemiyorum!

Guller anlatsın sana olan sevgimi, guller anlatsın yalnızlığımı, caresizliğimi Yavaş yavaş eriyen yureğimi guller anlatsın ben anlatamadım

Yalnızlığa yenilmemek icin, sık sık hayaller kurulur; ama aslında neyin hayalini kurarsan kur, yalnızlık her hayalin sonudur

Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen yere duşen her yağmur damlasını tutmaya calış;tutabildiklerin senin sevgin, tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir

Hayatta iki kor tanıyorum ; 1´si senden başkasını gormeyen ben, 2´si beni goremeyen sen…

Bir Gun Cehennemde Karsılaşabiliriz Sen Kalp Hırsızı Olduğun icin , Bense Tanrıyı Bırakıp Sana Taptığım icin

GUNEŞİN BUZ TUTTUĞU YERDE BİR ALEV GORURSEN O BİL Kİ YALNIZ VE YALNIZ SENİN İCİN YANAN KALBİMDİR

Dunyadaki en guzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki

İnsanlar kırmızı gullerin peşinde koşarken ayakları altında ezilen papatyaların farkına bile varmazlar

Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur

En surekli aşk karşılığı olmayan aşktır

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama donupte kendi peşlerinden koşanlara hic bakmazlar

Nice insanlar gordum kalpleri bomboş ama mutlu,cok az insanlar gordum kalpleri sevgiyle dolu ama aşk ateşiyle yanıp kavrulan, huzunlu ve mutsuz!

YANLIZIM DİYE UZULME! ZATEN İNSAN DOĞARKENDE,OLURKENDE YANLIZDIR!!!…

Vakit gece yarısı ben hala seni duşunuyorum icimde tarif edilemez huzun gelecek mi diye ben duşunmeye devam ediyorum sensiz boş geceler de yalnız başıma gelirsin diye………

Seni ozlemek canıma tak etti Birtanem ozlemek,izlemek yollarını gozlemek Hep seveceğim seni omrumun sonuna dek

Sonsuzluğum beni tanımadı yanlızlığım fırtınalı!

Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil gunesin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım

Gokyuzundeki butun yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin

Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptiCunku sen benim icin daima tektin

Eğer geceler seni duşunduğum kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı…

Sen gozlerimde bir damla yas olsaydın seni kaybetmemek icin omur boyu ağlamazdım!!!

Hayatta uc şeyi sevdim Seni, Kalbimi, Umit Etmeyi Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Umit etmeyi sevdim, belki seversin diye

YALNZILIK DİŞ AGRISINA BENZER SANCISI GECE BAŞLAR

Kaderim sensizlikse,Kaderim Yalnızlıksa kaderim unutulmaksa, Kaderim kalleşce Vurulmaksa ben kaderimin Arkasındayım…

Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak Korkum Kurşun Yemek Değil;Kalleşce Arkadan Vurulmak Korkum Olum Değil, Unutulmak…!!!

Gecenin Issız Karanlıgında Umitlerimin Tukendigi Anda Tek Kişi İstiyorum Yanlızlığıma!!!

Benim yalnızlığım seni getirmeli gecelerdeılık bir yaz gecesi katran karası yuzunkah yaşanmışlığa, kah yaşanacaklara bir kufur savurmalı kafa tutmalı dalga dalga vurmalı gercekler yuzune donup ardına bakmalı korkmamalısın bir kez daha, bir kez daha demelisin

Her aya baktığında beni hatırla,yıldızlar gozlerine takılırsa gozlerine baktığımı sakın unutma,avuclarına bir yaprak duşerse sakın bırakma akşam olup gun battığında ışıklar yanıp,ay cıktığında gozlerine uyku dolup taştığında benim de seni sevdiğimi ve ozlediğimi sakın unutma…!

Gormeseydim yuzunu, dolaşmasaydım seninle aynı sokakta kolkola şimdi yanlızım burda bu dort duvar arasında hapislik tutsaklık bir yana dayanamıyorum yokluğuna

Yine yalnız bıraktın Yine tek başıma duşuyorum Kar Tanesiyim ama Sen yoksun uşuyorum

Bir yurek nelere yeterse,bir can nekadar severse,bir damardan nekadar cok kan gecerse,yasam bir omre nekadar deyerse sende benim icin okadar degerlisin seni hep sevecegim sen beni sevmesende bunu unutmaHep kalbimdesin

Dava: Bir aşk hikayesi
Davacı: Yalnızlık
Davalı: Ayrılık
Şahit: Yeminler
Suclu: Sevgilim
Ceza: Sonsuza dek seveceğim
imagesetkileyiciyalnizliksozleri5ad990fc33301

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt