Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etkileyici Yazılar

Etkileyici Yazılar
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
En Etkileyici Yazılar
Etkileyici guzel sozler,yazılar,smsler

Etkileyici Yazılar

Aşkın gizemi, olumun gizeminden daha buyuktur

Aşk hakkında her şey doğru, her şey yanlıştır Hakkında soylenecek hicbir şeyin sacma olmadığı tek şey aşktır

Yaşamımda edindiğim en buyuk bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hic kimse yardım etmez

Her şeye karşın herkes sevdiğini oldurur Kimi bunu sert bakışıyla yapar, kimi de yuze gulen bir sozcukle, korkak kişi bunu bir opucukle, cesur adam bir kılıcla

Kotumser yalnız tuneli gorur, iyimser tunelin sonundaki ışığı gorur, gercekci tunelle birlikte ışığı ve de gelecek treni gorur

Bir insanın akıllı olmasına bir şey dediğimiz yok Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye calışmasın

Bana okuduğum kitapların en guzelinin hangisi olduğunu sorarsanız, Soyleyeyim
İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Ozgurluk ve olum Birine sahip olamazsam otekini isterim cunku hic kimse beni canlı tutsak edemez

Yaşamda en onemli şey kazanclarımızı kullanmak değildir Bunu herkes yapar Asıl onemli olan kayıplarımızdan kazanc sağlamamızdır Bu zeka gerektirir; akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur

Dunyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır Kimilerini yenilgi yıkar, kimileriyse zaferle kuculur, bayağılaşırlar Buyukluk, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar

Sevilmek umuduyla sevmek insanidir Fakat sevmek icin sevmek, meleklere ozgudur

Aşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar şimdiden uc kez olmuşlerdir

Şanssızlığa katlanabiliriz, cunku dışarıdan gelir ve tumuyle rastlantısaldır Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan, yaptığımız hatalara hayıflanmaktır

Herkesin uc kişiliği vardır; Ortaya cıkardığı, sahip olduğu, sahip olduğunu sandığı

İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur

Cehaletle deha arasındaki gercek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hicbir sınırı yoktur

Ruyaları gercekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır

Buyuk adamların hataları guneş tutulmasına benzer, onları herkes gorur

Boş zaman yoktur boşa gecen zaman vardır

Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir

Duşman isterseniz dostlarınızı gecmeye calışınız Dost isterseniz, bırakın, dostlarınız sizi gecsin

Yirmi yaşındaki bir insan, dunyayı değiştirmek ister Yetmiş yaşına gelince, yine dunyayı değiştirmek ister, ama yapamayacağını bilir

Doğruluk sonsuzluğun guneşidir Nasıl olsa doğar

Buyuk sıcrayışı gercekleştirmek isteyen, birkac adım geriye gitmek zorundadır Bugun yarına dunle beslenerek yol alır

Sık ve cok gulmek; zeki insanların saygısını ve cocukların sevgisini, şefkatini kazanmak; durust eleştirilerin takdirine layık olmak ve yanlış arkadaşların ihanetlerine katlanabilmek; guzelliği takdir edebilmek, başkalarındaki en iyiyi bulabilmek; sağlık
Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım

858,497Konular
982,566Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt