Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Barbunya Tarifi

Etli Barbunya Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Etli Barbunya Tarifi İçin Malzemeler

*3 su bardağı barbunya
*1 tas kadar doğranmış et
*1 adet kuru soğan (orta boy)
*1’er çay kaşığı karabiber, pul biber
*1 yemek kaşığı salça
*1 tatlı kaşığı tuz
*2 tane patates (orta boy )
*3 yemek kaşığı sıvı yağ

Etli Barbunya Tarifi Yapılışı Barbunyayı sabah ıslatın 45 saat sonra tencereye koyun ve kaynatın Kaynattıktan sonra soğuyunca bir süzgeçle sudan geçirin Soğanı minik minik doğrayın Düdüklü tencereyi alın ve sıvı yağımızı ve soğanı koyup kavurun Eti de koyun ve beraber kavurun Barbunyayı koyun 12 defa karıştırın İçine göz kararı ile su koyun ve tuzu da katıp kapağını kapatın Kaynayınca düdüklü ses verince altını kısın, 45 dakika pişirin Sonra tencereyi alın, çeşmenin önüne götürün ve soğuk su dökün Suyumuzu döktükten sonra 45 dakika bekleyin kapağını açın Bir tas alıp içine salçayı koyup su ilave edin (1 çay bardağı kadar su olacak) Patatesi de minik minik doğrayın salçayı, patatesi ve baharatları da düdüklüye ilave edin Patates pişince altını kapatın Yalnız normal tencere kapağı ile pişirin düdüklü tencere kapağı ile değil Afiyet olsun
 
858,496Konular
982,341Mesajlar
30,208Kullanıcılar
EvtenSon üye
Üst Alt