iltasyazilim
FD Üye
Etli ekmek (Konya)
1 kişilik
Gerekli malzeme:
2 soğan
2 domates,
2 sivribiber
Yarım demet maydanoz
250 gr bıçakarası et
Yarım ekmek hamuru
Tuz, karabiber
Soğan, domates ve biberleri küçük küçük doğrayın Maydanozu ince ince kıyın
Doğranmış malzemeleri et ile karıştırıp tuz ve karabiber ekleyin
Ekmek hamurunu pide şeklinde açın Hazırladığınız harcı hamurun üzerine yayın
180 derece fırında 20 dakika pişirin Sıcak servis yapın
1 kişilik
Gerekli malzeme:
2 soğan
2 domates,
2 sivribiber
Yarım demet maydanoz
250 gr bıçakarası et
Yarım ekmek hamuru
Tuz, karabiber
Soğan, domates ve biberleri küçük küçük doğrayın Maydanozu ince ince kıyın
Doğranmış malzemeleri et ile karıştırıp tuz ve karabiber ekleyin
Ekmek hamurunu pide şeklinde açın Hazırladığınız harcı hamurun üzerine yayın
180 derece fırında 20 dakika pişirin Sıcak servis yapın