iltasyazilim
FD Üye
Etli Garnitürlü Pilav Tarifi İçin Malzemeler
*150 gr kuşbaşı et
*1 konserve garnitür
*1 kuru soğan
*1 5 su bardağı pirinç
*Çam fıstığı
*Baharat
Etli Garnitürlü Pilav Tarifi Yapılışı İlk önce etlerimizi kavuruyoruz Sonra küp küp doğranmış soğanlarımızı atıyoruz
Bu arada çam fıstıklarını teflon tabada yağsız kavuruyoruz
Pirinçleri başlamadan önce ıslayabilirsiniz
Pirinçlerimizi ve kavrulmuş fıstıklarımızıda koyuyoruz Biraz kavuruyoruz
Baharatları ve garnitürü de koyuyoruz
Pilav yaparken kullandığımız su kadar su koyuyoruz Tuzumuzu da ekleyip tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz
*
*150 gr kuşbaşı et
*1 konserve garnitür
*1 kuru soğan
*1 5 su bardağı pirinç
*Çam fıstığı
*Baharat
Etli Garnitürlü Pilav Tarifi Yapılışı İlk önce etlerimizi kavuruyoruz Sonra küp küp doğranmış soğanlarımızı atıyoruz
Bu arada çam fıstıklarını teflon tabada yağsız kavuruyoruz
Pirinçleri başlamadan önce ıslayabilirsiniz
Pirinçlerimizi ve kavrulmuş fıstıklarımızıda koyuyoruz Biraz kavuruyoruz
Baharatları ve garnitürü de koyuyoruz
Pilav yaparken kullandığımız su kadar su koyuyoruz Tuzumuzu da ekleyip tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz
*