iltasyazilim
FD Üye
Etli Havuçlu Pilav Tarifi İçin Malzemeler
*250 gr kuşbaşı et
*56 adet havuç
*1 adet soğan
*3 su bardağı pirinç
*6 su bardağı su
*Yeteri kadar tuz
Etli Havuçlu Pilav Tarifi Yapılışı Kahramanmaraşa özgü harika bir lezzet yapımına başlıyoruz
1
*Önce pirinci uygun bir kapta haşlıyoruz
*Daha sonra kuşbaşı etleri yağda, kavurarak pişiriyoruz
*Doğradığımız havuçları kavrulan etlerin içine atıyoruz
*Havuçları da biraz kavurduktan sonra 1 adet soğanı doğra doğrayıp, içine atıyoruz
*Hepsini pişirdikten sonra haşladığımız pirinci yıkayıp, onu da kavuruyoruz
*Daha sonra suyunu ekliyoruz ve pişmeye bırakıyoruz Afiyet olsun
*250 gr kuşbaşı et
*56 adet havuç
*1 adet soğan
*3 su bardağı pirinç
*6 su bardağı su
*Yeteri kadar tuz
Etli Havuçlu Pilav Tarifi Yapılışı Kahramanmaraşa özgü harika bir lezzet yapımına başlıyoruz
1
*Önce pirinci uygun bir kapta haşlıyoruz
*Daha sonra kuşbaşı etleri yağda, kavurarak pişiriyoruz
*Doğradığımız havuçları kavrulan etlerin içine atıyoruz
*Havuçları da biraz kavurduktan sonra 1 adet soğanı doğra doğrayıp, içine atıyoruz
*Hepsini pişirdikten sonra haşladığımız pirinci yıkayıp, onu da kavuruyoruz
*Daha sonra suyunu ekliyoruz ve pişmeye bırakıyoruz Afiyet olsun