Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Keşkek

Etli Keşkek

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Etli Keşkek Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım kilo et
*1, 50 kg buğday(gendime)
*300 gram tereyağ
*1 su bardağı zeytin yağ
*Soğuk su

Etli Keşkek Tarifi Yapılışı İlk önce yarım kilo eti haşlıyoruz Buğday kaynar kaynadıktan sonra buğday yıkanır Büyük bir tencere alıp buğdayı koyuyoruz Ocağı tencereye koyuyoruz, üste çıkana kadar soğuk su koyuyoruz Buğdayı sabaha kadar şişecek Buğday şiştikten sonra büyük derin bir kap alıp etleri didikliyoruz Bir tencereye tereyağ ve etleri cozurdatıyoruz Buğdayı kase ile boşaltıyoruz ağzına kadar soğuk su koyuyoruz Kaynamasını bekliyoruz Kaynadıktan sonra tuz ilave ediyoruz Ve güzel bir tabakta servis ediyoruz
VE HAZIR
AFİYET OLSUN
 
858,496Konular
982,408Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt