iltasyazilim
FD Üye
Etli Keşkek Tarifi İçin Malzemeler
*3 su bardağı buğdayı geceden ıslat
*Yarım kilo kemikli et
*1 kaşık salça
*1 kaşık çemen tokat yöresinin
*Tuz
*Sıvı yağ
*1 su bardağı haşlanmış nohut
Etli Keşkek Tarifi Yapılışı Buğdayı geceden ıslatmıştık onu bir tencereye alıp biraz kaynatıp altını kapatalım iyice buğdayın şişmesini sağlayacak bu işlem, kemikli etimizi düdüklünün tabanına yerleştirip ,buğdayı ekle nohutu ekle çemeni salçayı tuzu yağı ekle ve üzerine çıkana kadar su ekle karıştır düdüklüyü kapat yarım saat pişir, etler kemikten ayrılıyorsa pişmiş demektir kemikleri içinden çıkarıp sıcak servis yapın
*3 su bardağı buğdayı geceden ıslat
*Yarım kilo kemikli et
*1 kaşık salça
*1 kaşık çemen tokat yöresinin
*Tuz
*Sıvı yağ
*1 su bardağı haşlanmış nohut
Etli Keşkek Tarifi Yapılışı Buğdayı geceden ıslatmıştık onu bir tencereye alıp biraz kaynatıp altını kapatalım iyice buğdayın şişmesini sağlayacak bu işlem, kemikli etimizi düdüklünün tabanına yerleştirip ,buğdayı ekle nohutu ekle çemeni salçayı tuzu yağı ekle ve üzerine çıkana kadar su ekle karıştır düdüklüyü kapat yarım saat pişir, etler kemikten ayrılıyorsa pişmiş demektir kemikleri içinden çıkarıp sıcak servis yapın