Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Kuru Fasulye Tarifi

Etli Kuru Fasulye Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Etli Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

*1 5 su bardağı kuru fasulye
*1 büyük soğan
*250300 gram dana kuşbaşı et
*2 taze biber
*1 domates
*1 yemek kaşığı domates salçası
*Yarım yemek kaşığı biber salçası
*Tuz
*Karabiber
*Kimyon
*Pul biber
*Bir kaç damla limon suyu

Etli Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Bir gece önceden ısladığımız kuru fasulyeyi bol suda haşlıyoruz, isterseniz düdüklüde de yapabilirsiniz ama ben düdüklü kullanmıyorumÇocukken annemin düdüklü tenceresi patlamıştı Haşlarken içine bir çay kaşığı kadar kimyon koyarsanız fasulyenin gazını azaltırNeyse tencerede uzun sürse de yumuşadıktan sonra suyunu süzüp bir kaba fasulyeleri alın Yemek yapacağınız esas tencerede kuşbaşı dana etini kavurunSoğanı, biberi, domatesi ve salçayı ekleyin Fasulyeler de hazırsa onları da ekleyip karıştırınMalzemelerin üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip karıştırın Artık baharatları da ekleyebilirsiniz Son olarak da bir kaç damla limon sıkıp altını kapatın Ben zeytinyağıyla yaparım baklagil yemeklerini Yanına da ezogelin çorba ve pilav yaptım menü olarak böyle önerebilirim,Afiyet olsun

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt