Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Kuru Fasulye

Etli Kuru Fasulye

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Etli Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı kuru fasulye
*250 gram kuşbaşı et
*1 tane soğan
*1 yemek kaşığı tereyağı
*Çok az sıvıyağ
*1 Yemek kaşığı biber salçası
*1 Tatlı kaşığı domates salçası
*1, 5 Su bardağı kaynamış su
*Tuz

Etli Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Öncelikle tüm nefis yemek tarifi kullanıcılarının ve islam aleminin kurban bayramını kutluyor, huzurlu, mutlu, sağlıklı bir bayram geçirmenizi diliyorum
Bugün kavurma da yaptık tarifini paylaşacağım, ama arada kavurmayı yaparken bir de kuru fasulye yapayım dedim Umarım beğenirsiniz

Hızlı olmam gerektiği için fasulyelerimi güzelce yıkayıp bir miktar suda çok az kaynattım, ve sıcak suda beklettim Etlerimi güzelce kuşbaşı olarak doğradım ve bir kaç parça yağlı kısmından da koydum ki yemeğime lezzetini versin önce etlerimi çiğ olarak tencereme aldım ve tereyağını, sıvı yağımı ekleyerek kısık ateşte kavurarak pişirdim Hafif rengi döndüğünde soğanlarımı da ekledim ve kavurmaya devam ettim Sıra geldi salçalarıma, eğer başka tariflerime de baktıysanız biber salçasını çok sık kullanırım, çünkü hem çok lezzetlidir hemde baharat yerine de geçer Ekstra pul biber vs koymaya gerek bırakmaz Salçalarımı da ekleyip onları da bir cızlattıktan sonra üzerine fasulyelerimi ekledim ve çok az da öyle kavurdum, yaklaşık bir kaç dakika Sonra da sıcak suyumu ekledim Şuan yemek pişmeye hazır Ben düdüklü tencerede basıncı boşaltma süresi de dahil olmak üzere 10 dakikada pişirdim Eğer gördüğünüz düdüklüden sizde de varsa ( mark vermeyeyim dedim belki de reklama giriyordur

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt