Etli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler 250 gr kuşbaşı koyun eti 1 soğan 1 su bardağı kuru fasülye 1 5 yemek yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı tuzlu 2 yemek kaşığı akışkan yağ Etli Kuru Fasülye Tarifi Yapılışı 1 gün evvelden kuru fasülyeyi soğuk suda bekletiyoruz Sabahtan kalktığımızda suyunu süzüp yeni bir soğuk suda 20dk değin kaynatıyoruz Düdüklü tenceremizin içerisine 2 yemek yemek kaşığı akışkan yağ ile birlikte kuşbaşı etlerimizi atıp 3 4 dk kavuruyoruz Arkasında soğanlarımızı ekleyip kavuruyoruz Peşinde salçamızı ekleyip kavuruyoruz Sonrasında fasülyemizi içersıne atıp fazla eksik yeniden kavuruyoruz Arkasında sıcak suyumuzu kıvamına tarafından ekliyoruz Düdüklümüzde 20dk pişirrdiğimizde lokum gibi fasülyelerimiz hazır afıyet olsun ol id tagoninread