Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Kurufasulye (Islatmadan Haşlamadan)

Etli Kurufasulye (Islatmadan Haşlamadan)

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Etli Kurufasulye (Islatmadan Haşlamadan) Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı kuru fasulye
*7 su bardağı su
*1 orta boy kuru soğan
*300 gr kuşbaşı et
*4 yemek kaşığı sıvı yağ
*2 yemek kaşığı domates salçası
*Tuz
*Karabiber
*Kırmızı pul biber

Etli Kurufasulye (Islatmadan Haşlamadan) Tarifi Yapılışı Öncelikler Kuru fasulyeleri iyice yıkıyoruz
2 su bardağı kuru fasulyeyi düdüklü tencereye alıp 5 su bardağı su ekleyip havası çıktıktan sonra 25 dk pişiriyoruz
Kuşbaşı etleri ve sıvı yağ tavaya alıp suyunu çekinceye kadar pişiriyoruz
Suyunu çeken etlere yemeklik doğranmış kuru soğanı ekliyoruz Biraz kavurduktan sonra 2 yemek kaşığı domates salçasını ekliyoruz 2 dk daha kavurup yarım su bardağı su ekleyip kısık ateşte suyunu çektiriyoruz
Düdüklüde 25 dk pişirdiğimiz kuru fasulyenin kapağını açıp suyunu dökmeden hazırladığımız eti ekliyoruz
Üzerine kalan 1, 5 su bardağı suyu, tuz ve baharatları ekleyip düdüklüyü tekrar kapatıyoruz
Fasulyemizi havası çıktıktan sonra 25 dk daha pişiriyoruz ve yemeğimiz hazır
Kuru fasulye yemeğimiz hızlı bir şekilde pişmiş oluyor
Afiyet olsun
 
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt