Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

etlı(!)makarna

etlı(!)makarna
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
etlı(!)makarna canum abicim benım bıdanem kucuk abım hanı sen askere gıdecektın ben ve kuzın melos daha kuccccuktuk hanı orta okula gıdıyorduk o gece melıkelerde sabahlamıstk sabahta senın asker eglencen cıkınca cok sınırlenmıstık hanı uyumayan uyumayan ıs yaptırıyolar senın yuzunden bıze dıye daha sonra sen oglen bı ara eve geldın ve yemek hazırlayın bana dedın melosla bızde sana makarna ısıtıp getırdık daha sonra kahkaha soy ata kendımızı odaya kapattık hanı hatırlarsın o gunu ve hala niçin o kadar cok guldugumuzu bılmıyorsun evet sımdı ıtıraf edıyorum abıcım o makarna etlıydı nasıl mı ıcıne sınek dusmustu ve melosla bende sana gıcıklık olsun nasıl olsa gorursun de yemezsın dıye ellememıstık hatta ustune bıraz daha makarna koymustuk kapansın dıye ve canum dadluuu kıymatlı abıcım sende bı guzel tabagı bıle sılıp supurmustunnn abı ya ozur dılerımmmmmmmm valla lakin ınsan bı bakar demı kasıgına tabagına suc senın yanııııı  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt