iltasyazilim
FD Üye
Etli Muska Böreği Nasıl Yapılır
Etli Muska Böreği Tarifi, Resimli
Malzemeler:
2 adet yufka
250 gr kuşnaşı et
3 yemek kaşığı zeytinyağ
2 adet domates
1 adet soğan
1 adet sivri biber
1 dere kaşığı tuz
1 dere kaşığı karabiber
Kızartmak için ayçicek yağı
Yapılışı:
Eti ufak keserek eksik su ilavesiyle pişirin Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye değin kavurun Etleri ilave edin Domatesleri küp, sivri biberi ince doğrayın ve tencereye ekleyin Tuzlu ve karabiber ile tatlandırarak ocaktan alın Yufkaları rulo yapın ve 10 cm aralıkla muhakkak Her bir parçayı açarak kutup kısmına karışımdan yerleştirin ve muska biçiminde sarın Dargın yağda altın rengi alıncaya değin kızartın Kağıt havlu üstüne alarak artı yağını süzdürün ve sıcak servis yapın *
Etli Muska Böreği Tarifi, Resimli
Malzemeler:
2 adet yufka
250 gr kuşnaşı et
3 yemek kaşığı zeytinyağ
2 adet domates
1 adet soğan
1 adet sivri biber
1 dere kaşığı tuz
1 dere kaşığı karabiber
Kızartmak için ayçicek yağı
Yapılışı:
Eti ufak keserek eksik su ilavesiyle pişirin Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye değin kavurun Etleri ilave edin Domatesleri küp, sivri biberi ince doğrayın ve tencereye ekleyin Tuzlu ve karabiber ile tatlandırarak ocaktan alın Yufkaları rulo yapın ve 10 cm aralıkla muhakkak Her bir parçayı açarak kutup kısmına karışımdan yerleştirin ve muska biçiminde sarın Dargın yağda altın rengi alıncaya değin kızartın Kağıt havlu üstüne alarak artı yağını süzdürün ve sıcak servis yapın *