Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etlİ pİlav

Etlİ pİlav

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeleri
2 su bardağı Amerikan Pirinci
Üstünü örtecek kadar et suyu
250 gram kuşbaşı et
Tuz
Karabiber
Bir demet dereotu
3 kaşık tereyağı

Hazırlanışı
Bir tencereye eti ve üzerine de su doldurup kaynatın Etin haşlandığı suya bir adet soyulmuş bütün soğan, tane karabiber, 1 diş sarımsak, tuz da atabilirsiniz Etler pişince bir tencerenin dibine önce bir demet dereotunu, üzerine de etleri döşeyin Sonra ayıklayıp, yıkanmış süzülmüş pirinci üzerine koyup etin haşlandığı suyu da sarımsağı, soğanı süzdükten sonra pirincin üzerine döküp iki kaşık tereyağını da koyup kısık ateşte pişirin Pilav demlenirken küçük bir tavada bir kaşık tereyağını kızdırıp esmerleştirdikten sonra pilavın üzerinde gezdirin Servis tabağına tencereyi alt üst boşaltın ve dereotunu demeti ile alın Etler üste yayılmış bir şekilde servis yapın
 
858,496Konular
981,834Mesajlar
29,881Kullanıcılar
namessizSon üye
Üst Alt