Etli Pilav Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı pirinç34 su bardağı su1 tatlı kaşığı tuzlu3 yemek yemek kaşığı tereyağ2 yemek kaşığı zeytinyağıYarım çay bardağı şehriyeHazır pakette satılan yaprak et döner ya da evinizde bulunan et ya da tavuk fileto da olabilir Etli Pilav Tarifi Yapılışı Tencereye yağları koyalım kızgın yağ olduğunda şehriyeyi atıp kavuralımÜstüne pirinci tuzu da ekleyelim 5 dk kavrulduktan sonda suyu ekleyelim kısık ateşte suyunu çekene kadar pişmeye bırakalımPiştikten sonrada 1520 dk dinlenmeye bırakalım Bambaşka bir tavaya yağ eklemeden hazırlanmış olan yaprak etten bir kase dek koyup 5 dk dek ısıtalımsonra bir kasenin dibine eti koyup üstüne pilavı ekleyeljm ve tabağa zıt çevirerek sunum yapabilirizAfiyet olsunol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur