iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
12 kg az yağlı kuzu kuşbaşı et
67 adet dolmalık biber
2 adet acı sivri biber
23 orta boy domates
2 orta boy kuru soğan
kibrit kutusu kadar margarin
tuz, karabiber
45 adet yumurta
HAZIRLANIŞI
Önce kuzu eti suyunu çekince, yemeklik doğradığınız kuru soğanı ilave edip, biraz kavurun Daha sonra üzerini örtecek kadar sıcak su ilave edip, etler yumuşayana kadar pişirin Dolma biberleri yıkayıp boyuna olarak dörde bölün Domatesleri yemeklik doğrayın Arzuya göre acı biberleri de doğrayın Hepsini, tuz ve karabiberini ilave edip, pişirin İneceğine yakın içine yumurtaları kırıp, kapağını kapatın Yumurtalar pişince servis yapın
12 kg az yağlı kuzu kuşbaşı et
67 adet dolmalık biber
2 adet acı sivri biber
23 orta boy domates
2 orta boy kuru soğan
kibrit kutusu kadar margarin
tuz, karabiber
45 adet yumurta
HAZIRLANIŞI
Önce kuzu eti suyunu çekince, yemeklik doğradığınız kuru soğanı ilave edip, biraz kavurun Daha sonra üzerini örtecek kadar sıcak su ilave edip, etler yumuşayana kadar pişirin Dolma biberleri yıkayıp boyuna olarak dörde bölün Domatesleri yemeklik doğrayın Arzuya göre acı biberleri de doğrayın Hepsini, tuz ve karabiberini ilave edip, pişirin İneceğine yakın içine yumurtaları kırıp, kapağını kapatın Yumurtalar pişince servis yapın