iltasyazilim
FD Üye
4 kişilik Pişirme süresi 45 dakika Zorluk Derecesi 3
Malzeme
1,5 çorba kaşığı Bizim Margarin
12 kg kuşbaşı et
1 adet soğan
2 adet küçük doğranmış domates
3 adet sivribiber
1 adet patates
1 adet patlıcan
1 adet kabak
6 adet Brüksel lahanası
Tuz
Karabiber
Maydanoz
Hazırlanışı
Ön hazırlık olarak Brüksel lahanasını az suda haşlayın
Patlıcan, kabak, biber ve patatesi küçük doğrayın Bir buçuk çorba kaşığı margarini tencereye alıp eritin
Etleri yağda kavurun Etler suyunu çekince, yemeklik doğranmış soğan ve küp doğranmış domatesi ekleyin ve 12 kez çevirin
Sonra doğranmış sebzeleri tencereye ekleyip, sote edin En son Brüksel lahanasını ilave edin Tuz ve karabiberini katın
Sebzeler iyice pişince, tencereyi ocaktan alın İnce kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın
Malzeme
1,5 çorba kaşığı Bizim Margarin
12 kg kuşbaşı et
1 adet soğan
2 adet küçük doğranmış domates
3 adet sivribiber
1 adet patates
1 adet patlıcan
1 adet kabak
6 adet Brüksel lahanası
Tuz
Karabiber
Maydanoz
Hazırlanışı
Ön hazırlık olarak Brüksel lahanasını az suda haşlayın
Patlıcan, kabak, biber ve patatesi küçük doğrayın Bir buçuk çorba kaşığı margarini tencereye alıp eritin
Etleri yağda kavurun Etler suyunu çekince, yemeklik doğranmış soğan ve küp doğranmış domatesi ekleyin ve 12 kez çevirin
Sonra doğranmış sebzeleri tencereye ekleyip, sote edin En son Brüksel lahanasını ilave edin Tuz ve karabiberini katın
Sebzeler iyice pişince, tencereyi ocaktan alın İnce kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın