iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
15 Çorba Kaşığı Margarin
12 Kg Kuşbaşı Et
1 Adet Soğan
2 Adet Küçük Doğranmış Domates
3 Adet Sivribiber
1 Adet Patates
1 Adet Patlıcan
1 Adet Kabak
6 Adet Brüksel Lahanası
Tuz , Karabiber , Maydanoz
HAZIRLANIŞI:
Ön hazırlık olarak brüksel lahanasını az suda haşlayın
Patlıcan, kabak, biber ve patatesi küçük doğrayın Birbuçuk çorba kaşığı margarini tencereye alıp eritin Etleri yağda kavurun Etler suyunu çekince, yemeklik doğranmış soğan ve küp doğranmış domatesi ekleyin 12 kez çevirin
Sonra doğranmış sebzeleri tencereye ekleyip, sote edin En son brüksel lahanasını ilave edin Tuz ve karabiberini katın Sebzeler iyice pişince, tencereyi ocaktan alın İnce kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın
15 Çorba Kaşığı Margarin
12 Kg Kuşbaşı Et
1 Adet Soğan
2 Adet Küçük Doğranmış Domates
3 Adet Sivribiber
1 Adet Patates
1 Adet Patlıcan
1 Adet Kabak
6 Adet Brüksel Lahanası
Tuz , Karabiber , Maydanoz
HAZIRLANIŞI:
Ön hazırlık olarak brüksel lahanasını az suda haşlayın
Patlıcan, kabak, biber ve patatesi küçük doğrayın Birbuçuk çorba kaşığı margarini tencereye alıp eritin Etleri yağda kavurun Etler suyunu çekince, yemeklik doğranmış soğan ve küp doğranmış domatesi ekleyin 12 kez çevirin
Sonra doğranmış sebzeleri tencereye ekleyip, sote edin En son brüksel lahanasını ilave edin Tuz ve karabiberini katın Sebzeler iyice pişince, tencereyi ocaktan alın İnce kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın