Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Ve Zerdeçallı Bulgur Pilavı

Etli Ve Zerdeçallı Bulgur Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Etli Ve Zerdeçallı Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*250 gr kuşbaşılık et
*2 soğan
*1 kase bulgur
*1 yk tereyağ
*3 yk zeytinyağı
*1, 5 çay kaşığı zerdeçal
*Tuz

Etli Ve Zerdeçallı Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Önce etleri küçük küçük kıyıyoruzArdından da soğanları küçük küçük kesiyoruzÖnce belli bir süre etleri pişiriyoruz Etleri pişirirken iki kaşık yağımızı da ekleyelim Ardından soğanları da kattıktan sonra soğanlar ölene kadar tekrar karıştırıyoruz Yıkanmış bulguru da koyduktan sonra son elimizde kalan tereyağı ve zeytin yağını kattıktan sonra bulgurlar kavrulana kadar karıştırıyoruz Bulguru koyduğumuz kasenin ölçeğinden iki ölçek suyla birlikte tuz ve zerdeçalı ekleyip bir kaç kere karıştırıyoruz (zerdeçal ve tuz eşit yayılsın ) daha sonra üstünü kapatıp orta ateşte pişirelim Afiyet olsun
 
858,497Konular
981,908Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt