Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

etraf ve sevgili yapmak...bi bakın isterseniz....

etraf ve sevgili yapmak...bi bakın isterseniz....

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar bir süredir bakıyorum da herkesin karşılıklı derdi ya ortam kuramamak ya da sevgili yapamamaksize şunu söyliyeyim etraf yaptınız mı kız derdi de biter doğrusunasıl mı devam edin okumaya

ortam nasıl kurulacak?
diyelim fakat kızlı erkekli bir ortama girdinis millet birbiriyle tanışır ilk başta dimi bu da bayağı tanışma gibi olabilir slm ben x hoşnut oldum falan gibilerindenbirincil ilk önce insanlar senin adını aklında tutmaz çünkü seni banal birileri gibi sanarsonra bi konu üzerinde konuşmaya başladıklarında sen de katıl eğer tartışılıyorsa bi konu üzerinde içten söyleyene adalet ver neden dürüst olduğunu söyle peşinde bi espri patlat herkesin güleceği şekilde olsun lakin ondan sonra seni yavaş yavaş süzmeye başlarlar milletten öbür olmaya çalışarada yine esprileri unutma lakinherkesle bi karşılıklı yönün olsun örneğin biri yenilikçidir yakında şu marka türkiyeye gelcekmişdiğeri arabalarla ilgileniyodur şu araba şöyle şöyle iyiymiş gibisinden konuşmaya başla fakat kimseyle zıtlaşma mesela biri fb yi tutuyodur diğeri gsyi tutuyodur veya biri bilardoyu seviyodur sen bilardodan nefret ederim falan demebunların hepsi gerçekten sempatikliktir bi nevifazla zübbe cinsinden de olmayın çok pısırık ta olmayın bütün kıvamı gibi görününbundan daha sonra zaten millet sana hayran olmaya başlarmsninin falan alırsın orda daha da içli dışlı olursun

eee bunları yaptık çevre genişledi kız nasıl olacak?
çevrenizdeki yaşıtlarınıza bi bakın kızlar başlıca böyle kişilerle çıkarlar cana yakın olmayan birlikte hiçbirşey yapamayacağı biriyle ne işi olurbundan sonra zaten teklifler hoşlanmalar olmaya başlareğer olmadıysa siz edin teklifi diğerlerine oranla daha yüksek şansınız varfazla fazla kızla çıkmayın bir takım kızlar vardır ancak fazla kişiyle çıkanlarla fazla ilgilenmezler çünkü onlara değer vermediğini düşünürlereğer böylece yapmassanız ilerde zararını görürsünüzöyle birine aşık olursanız sizi her yerde silerbirini ayarlamaya başladığınızda anında bu dediklerime güvenip önerge etmeyin siz aşık olun ama onu da aşık etmeye bakınmesela gençlerde başlıca avea mobil öğrenci var 39 kntöre 5000 sms falan yaparlar bunun gibi şeylerle bol bol sohbet edin farkınızı ortaya koyun zamanla aşık olmaya başlicaklardır zaten

gerçekte yazılacak fazla şey var ama ben kısalttım azıcık
takviye edebildiysem ne mutlu inş işe yarar
lütfen sizde yazı hakkında iyi ve kötü yorumlarınızı esirgemeyin

858,497Konular
981,925Mesajlar
29,940Kullanıcılar
Üst Alt