Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ets 2 de yanlışlıkla sol tık mouse a radyo atadım

Ets 2 de yanlışlıkla sol tık mouse a radyo atadım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar ETS2 oynarken ayarlardan bir kaç bir şey değiştirecektim Yanlışlıkla Sol tık mouse'a atama gerçekleştirmişim Çok sonra farke ettim ama iş işten geçmişti Şimdi seçim yapmak için her hangi bir şeyin üzerine girdiğim anda Müzik ÇalarRadyo çıkıyor Oyunu ya da profili silmeden klavyemouse kontrol ayarlarını nasıl düzeltebilirim acaba? Biri yardımcı olabilir mi?

Similar threads

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karar müellifleri Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'a konuştu. Ali Babacan'ın kuracağı partide yer alıp almayacağına ait soruya cevap veren Gül "Ben cumhurbaşkanlığından ayrıldıktan sonra etkin siyasetin içinde olmayacağımı söylemiştim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karar muharrirleri Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'a konuştu. Ali Babacan'ın kuracağı partide yer alıp almayacağına ait soruya karşılık veren Gül "Ben cumhurbaşkanlığından ayrıldıktan sonra faal siyasetin içinde olmayacağımı söylemiştim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Siyaset ve Devlet Adamı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı (D.1881, Selanik / Osmanlı İmparatorluğu - Ö. 10 Kasım 1938, İstanbul). Babası, Selanik’te Gümrük Muhafaza Teşkilatı’nda memurluk yapmış olan Ali Rıza Efendi’dir. Annesi Zübeyde Hanım, Orta Anadolu (Karaman)’dan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt