Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım
Test Drive ın son oyununu aldımkurdum sistemimde çok iyi Oyuna girdikten sonra sizden Authentication Key diye bir key istiyor Oyun DVD sinin içinde serial number diye bir dosya buldum içindeki şifreyi oraya yazdım fakat kabul etmedi Dahası GameSpy...
Sevilen simülasyon oyunlarından Euro Truck Similator 2 Road to the Black Sea DLC çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu. Oyuncular sonunda ETS 2 Türkiye haritası DLC’sine kavuşuyor.
ETS 2 Türkiye haritası: Road to the Black Sea
Türk oyuncuların uzun zamandır beklediği DLC nihayet oyuncularla...
Arkadaşlar DAha yenı crysis 2 indirdim torrent olarak Sorunsuz OLarak Oyunu Kurdum Craack YAptım Orjinal İndirdim Oyunu Serial No İstiyordu ***** Yapınca oyuna gırdım fakat
http:e1209hizliresimcom11hd2pfdpng Siyah Ekranda Duruor Böle Oyundan Sesler Geliyor Ama Görüntü gelmiyor MAlesef...
ETS 2 Türkiye Haritası geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. SCS Software tarafından geliştirilip yayınlanan oyun, 2012 yılında oyuncularla buluşmuştu.
5 Aralık tarihinde oyuncularla buluşan yeni harita; Türkiye’den üç ili içeriyor. Edirne, Tekirdağ ve İstanbul (Avrupa yakası) kısmı. Oyuncular 15...
Her bilgisayarın kaldırabileceği bir oyun olan ETS 2 ve DLC paketleri kısa süreliğine Steam‘de indirime girdi. Tam kapanma sürecinde evde kaldığımız bu günlerde, uzun soluklu bir oyun uygun fiyatla sizleri bekliyor. Euro Truck Simulator 2 indirim ne zamana kadar sürecek?
Euro Truck Simulator...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.