Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ETS 2 Profil Sıfırlanması

ETS 2 Profil Sıfırlanması

Similar threads

Merhaba eey saygıdeğer arkadaşlarım benim sorunum lord of rings conquest adlı oyunda create profıle kısmında,create profile diyorum ısım yazıyorum sonra isim gözükmüyor yani profil oluştaramıyorum profil oluştaramadığım içinde oyuna giremiyorum oyun herşeyi tamam hiç bir sorun olmadan çalıştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
ARKADAŞLAR,BEN CALL OF DUTY 2 OYUNUNU BİTİRDİM SAVE DOSYALARINI UPLOAD EDİP PAYLAŞMAYI DÜŞÜNÜYORDUM SONRA CONFİGCFG DOSYASINI İNCELEDİM SADECE CONFİGCFG DOSYASI DEĞİŞİMİ İLE TÜM BÖLÜMLER AÇILIYOR KISACASI,OYUNU BİTİRDİĞİM İÇİN,BENDEKİ CONFİGCFG DOSYASINI AŞAĞIDAKİ LİNKE UPLOAD ETTİM (TEST...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Merhaba ArkadaŞlar Most Wanted İle İlgİlİ Save Game Lerİ PaylaŞtiginiz İÇİn TeŞekkÜr Ederİm Benİm Bİr Sorum Olacak Bu Arada Ben Oyunda %41 İnİ Tamamladim Şu Anda (lotus Arabasini Aldim) Bu Save Game Lerİ Oyunda Kendİ Profİlİmİzİ Bozmadan Nasil YÜklerİz Yanİ Oyunda Hangİ KlasÖre Kopyalamamiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
World Racing 2 hileleri ve %100 Save Dosyası World Racing 2 oyununda Profil ismi olarak aşağıdakileri girin yanındaki kadar kredi alın EC 100 Visa 1000 MASTERCARD 10000 AmEx 100000 World Racing 2 oyunun %100 bitirilmiş halinin save dosyası, (Save File) bunu bulmak baya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
oyunun sonlarına gelindikçe görev olarak save a valeria diyor yani valeriyi kurtar valerie nin olduğu odaya gidince ne yapmamız gerektiğini bilen warmı çünkü çıkış yok yerde sular war birde ilerde kapı war ama açılmıyor kapı bilen söylesin nasıl geçilicek o bölüm ? E D İ T...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt