Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ETS hassas park yapılmıyor yardım

ETS hassas park yapılmıyor yardım
0
186

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar her yerde aradım cevap yokDorseyi yüklüyorum Sinyalleri bile eksiksiz verdiğim halde park alanına gelince hassas park ödülü alamayacaksınız enter e basın diyorBunun bir formülü mü var nasıl olacak bu iş

Şimdiden teşekkürler

Similar threads

Kızı Eliz'i kucağına alarak ikinci sefer anne olan Alişan'ın eşi Buse Varol'a, 'çocuğu bu halde yetiştirmeyin' tenkitleri yağdı. HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN İZLE Ünlü müzikçi Alişan, 2,4 milyonluk Instagram hesabını faal olarak kullanıyor. Oğlu Burak ile sık sık paylaşım yapan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
I would rather lose money than trust, yani Güven kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim,sözüyle tanıdığımız Robert Bosch tarafından, 1886 yılında Stuttgart'ta Hassas Makine ve Elektrik Mühendisliği Atölyesiolarak kurulan Bosch, 100 yılı aşkın tarihi ile hala büyümekte olan dev bir şirket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
AKP'den istifa ederek Gelecek Partisi'ni kuran eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Kurucular Heyeti toplantısı sonrasında alınan kararları açıkladı. Yeni kurulan Gelecek Partisi kurucular konseyi toplantısında genel başkanlığa seçilen Davutoğlu, AKP Genel Lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Bully Haydut X: Görev Yerleri Mavi X: Ara Grevler Üçgen Yukarı: X yukarıda demektir Üçgen Aşağı: X aşağıda demektir Çan: Ders Zili Turuncu Üçgen Yukarı: Ders Sınıfı Yukarıda Turuncu Üçgen Aşağı: Ders Sınıfı Aşağıda Cezalar: Eğer okul içinde yaramazlık yapıp 3 kez yakalanırsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt