Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Euro Bölgesi sanayi üretiminde rekor düşüş

Euro Bölgesi sanayi üretiminde rekor düşüş
0
31

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
2257795_720x360.jpg

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), AB ve Euro Bölgesi'nde nisan ayı mevsimsellikten arındırılmış sanayi üretim verilerini yayımladı.

Buna göre, 19 üyeli Euro Bölgesi'nde sanayi üretimi, nisan ayında önceki aya kıyasla yüzde 17,1, 2019'un nisan ayı ile kıyaslandığında ise yüzde 28 geriledi. Bu rakamlar 1991'den beri görülen en sert düşüşler olarak kayda geçti.

AB'de sanayi üretimi, nisanda mart ayına kıyasla yüzde 17,3, 2019'un aynı dönemine göre de yüzde 27,2 düştü.

Söz konusu dönemde, AB ülkeleri arasında aylık bazda sanayi üretiminde en fazla düşüş yüzde 30,5 ile Macaristan'da, yüzde 27,7 ile Romanya'da ve yüzde 26,7 ile Slovakya'da gerçekleşti.

Yıllık bazda ise sanayi üretiminde en fazla düşüş yüzde 43,9 ile Lüksemburg'da, yüzde 42,5 ile İtalya'da ve yüzde 42 ile de Slovakya'da belirlendi.

Similar threads

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), AB ve Euro Bölgesi'nde nisan ayı mevsimsellikten arındırılmış sanayi üretim verilerini yayımladı. Buna nazaran, 19 üyeli Euro Bölgesi'nde sanayi üretimi, nisan ayında evvelki aya kıyasla yüzde 17.1, 2019'un nisan ayı ile kıyaslandığında ise yüzde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Euro Bölgesi'nin ekim ayı mevsimsellikten arındırılmış sanayi üretim verilerini yayınladı. Buna göre, 19 üyeli Euro Bölgesi'nde sanayi üretimi, ekimde eylül ayına kıyasla yüzde 0,5, 2018'in ekim ayına göre de yüzde 2,2 düşüş gösterdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Euro Bölgesi'nde Şubat ayı mevsimsellikten arındırılmış sanayi üretim verilerini yayımladı. Buna göre, 19 üyeli Euro Bölgesi'nde sanayi üretimi, Şubat ayında önceki aya kıyasla yüzde 0,1 düşerken, 2019'un Şubat ayı ile kıyaslandığında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Euro Bölgesi'nde sanayi üretimi, Ağustos'ta bir önceki aya göre yüzde 0,4 yükseldi. Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) verilerine göre, 19 üyeli Euro Bölgesi'nde mevsimsellikten arındırılmış sanayi üretimi, Ağustos'ta Temmuz ayına kıyasla yüzde 0,4 artarken, 2018'in Ağustos ayı ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Euro Bölgesi'nde sanayi üretimi Temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0,4 azaldı. Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) verilerine göre, 19 üyeli Euro Bölgesi'nde mevsimsellikten arındırılmış sanayi üretimi, Temmuz'da haziran ayına kıyasla yüzde 0,4, 2018'in temmuz ayına göre de yüzde 2 düşüş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
858,496Konular
981,855Mesajlar
29,898Kullanıcılar
cisil1903Son üye
Üst Alt