Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Euro Truck Simulator is having a problem hatası lütfen yardım edin.

Euro Truck Simulator is having a problem hatası lütfen yardım edin.
0
159

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Euro Truck Simulator'a girmeye çalıştığımda sorun alıyorum resim ve sistem gereksinimleri aşağıda

http:ihizliresimcom32n0j2png

Sistem gereksinimleri
Ram:2 GB
İşlemci:pentium(R) DualCore CPU E5400 @270GHz 270 GHz
Sistem Türü:32 bit İşletim Sistemi

Windows 7 ultimate orjinal sürüm

Service Pack 1

Similar threads

Euro Truck Simulator 2'yi Açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum acaba zahmet olmazsa biri çözümünü söyleyebilir mi? Sistem gereksinimleri Ram:2 GB İşlemci:Pentium(R) DualCore CPU E5400 @270GHz 270 GHz Sistem Türü:32 bit İşletim Sistemi Windows 7 ultimate orjinal sürüm Service Pack 1
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Ben Ekran Kartı almayı düşünüyorum Bütçem maximum 150 TL Ve oyun için Alıyorum Bana Son çıkan Oyunlar Çalıştıracak bir ekran kartı önerir misiniz ? Sistem Özelliklerim Anakart: Foxconn G31MVPG31MXP İşlemci:Pentium (R) DualCore CPU E5400 @ 270 GHz (2 CPUs) 27 GHz PSU:300 W Ram:2 GB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Ben Ekran Kartı almayı düşünüyorum Bütçem maximum 150 TL Ve oyun için Alıyorum Bana Son çıkan Oyunlar Çalıştıracak bir ekran kartı önerir misiniz ? Sistem Özelliklerim Anakart: Foxconn G31MVPG31MXP İşlemci:Pentium (R) DualCore CPU E5400 @ 270 GHz (2 CPUs) 27 GHz PSU:300 W Ram:2 GB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Euro Truck Simulator 2, 2012 yılında oyuncuların beğenisine sunuldu. SCS Software tarafından geliştirilen simülasyon oyunu, ülkemiz dahil tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip. Sistem gereksinimleri de bir hayli mütevazi olan yapım, bugüne dek fiyat gibi konularda da oyuncuları çok fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
  Son artırımların en beğenilen TIR simülasyon oyunu olan Euro Truck Simulator 2 merakla beklenen İstanbul haritasının oynanış görüntüsünü yayınladı. Oyunun geliştiricisi olan SCS Software, İstanbul haritasının geleceğini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu ama ne hengam geleceği bilinmiyordu.  SCS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,496Konular
981,656Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt