Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Euro truck simulatör oyundan atma !!!! yardımmmm

Euro truck simulatör oyundan atma !!!! yardımmmm
0
173

Similar threads

Arkadaşlar euro truck similatör 2 yi yükledim oyunda güzel oynuyorum fakat bir mod yükleyince oyundan atıyor çakışıyor diyenler var bütün hepsini sildim tek onu yükledim ama gene attı lütfen yardım ediniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
merhaba arkadaşlar ben geçenlerde Bully Scholarship adlı oyunu yükledim bi sorun yok gibiydi ama bazen oyundan atıyordu hızlı koşarken filan ve müzik dersindeki işaretler gelmiyordu sonra 12 pack varmış onu indirdim kurdum oyun müzik dersinde notalar geliyordu artık ama oyundan atma sorunu halen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
arkadaşlarrr benim pc'ye call of duty 2 yi flash bellek ile yükledim oyuna giriyorum ama yeni oyun butonuna tıklayınca patch doluyor ve sonra tıkla email*protected yazısı çıkıyor ve tıklayınca oyuna giriyor ama siyah ekran çıkıyor adamı hareket ettirince sesi geliyor ateş ediyor ama oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Oyunu yükledim new gameden giriyorum 1 dk sonra kapı acılıyor kapı acılınca oyundan atıyor Sorun ne ve nasıl düzelticem bilen varsa yardım edebilirmi lütfen?
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
arkadaşlar bunca zamandır oynuyorum gtayı hiç böle bi problem yapmamıştı şimdi ne olduysa bi türlü düzelmiyo,oyunu online oynuyorum,akşam oyundan çıktım kapadım pcyi sabah geldim yine oynicaktım oyun açılmıo,oyunun simgesine basıyorum basıyorum sadece o kum saati çıkıyo 34 saniye durup sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt