Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

europe ardream hakkında

europe ardream hakkında
0
180

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ardream olayından sonra arkadaşlarla euko ardream oynamayı düşünüyoruz europe de oynayacaz ama euko da daha önce hiç oynamadım sadece beta döneminde girmiştimkoxp durumu nasıl ve ardream de adam var mı?bugün öğleden sonra bi bakmak için gittim 5 6 karus 2 human vardı chaos çıkışıydı sanırım her zaman böyle mi yoksa bana mı boş denk geldi?aydınlatırsanız iyi olur

Similar threads

Elektrik, günümüzde "teknoloji" adı altında kullandığımız hemen hemen her şeyin ana güç kaynağı. Bugün sizleri kısa bir hikayenin altında düşünce deneyine çıkartacağım. Hayatımızın olmazsa olmazlarından biri haline gelen elektrik, şu an yok olsaydı hayatımız nasıl şekillenirdi? İnsanlar olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
ABD Başkanı Donald Trump'ın eski ulusal güvenlik danışmanı Michael Flynn'in yargılandığı davada bir Türk işadamı yer alıyor. Flynn'in eski iş ortağı Ekim Alptekin, Türk hükümeti adına Fethullah Gülen'in iadesi için "komplo kurmak" ve "yabancı bir devlet adına kayıt dışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Sedef Avcı biyografi sedef avci sedef avcı avcı kıvanç kasabalı nikah fotoları sedef avcı biyografi, biyografisi, kimdir, hayatı, özet olarak hayatı, dizileri, resimleri, hakkında veri, sevgilisi, aşkı, evliliği, boyu, kaç boyunda, filmleri, eşi, Ünlü manken ve oyuncu Sedef Avcı hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Savaş Tanrısı Kratos, 2018 yılında öyle bir geri dönüş yaptı ki aklımızı başımızdan aldı desem yalan olmaz. O nasıl bir oyundu öyle, o nasıl kamera kullanımıydı, o nasıl destansı bir hikâyeydi... Yani şu an şu satırları yazarken bile gözümün önüne gelen sahneler içimi kıpır kıpır etmeye yetiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
EINSTEIN VE ATOM BOMBASI Çok az buluşun insanlık üzerindeki etkisi, Einstein'in özel izafiyet teorisindeki kadar büyük olmuşturBu teoriyle barışçıl nükleer enerjinin kapıları açıldığı gibi, atom ve hidrojen bombalarının yapımında gerçekleşmiştirBu teorinin bir çok yönü vardır, fakat bizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,497Konular
982,019Mesajlar
30,001Kullanıcılar
juhjhbjnSon üye
Üst Alt