Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eurovisina katılmak istiyor

Eurovisina katılmak istiyor
0
34

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Eurovisina katılmak istiyor hakkında bir çok çıkan yalan yanlış söylentilere yanıtlamak gereği duymayan yakışıklı şarkıcı Murat Boz Türkiye'yi sunmak istiyormuş EUROVİSİON'A GİTMEK İSTİYOR 1548642130 1548642130 eurovisinakatilmakistiyor5c4e675774fd6eurovisinakatilmakistiyor5c4e675774fd6 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabermurat9999&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BİR TELEVİZYON PROGRAMINA DAVETLI OLAN MURAT BOZ, EUROVİSİON'A SICAK BAKTIĞINI ANLATTI Kenan Doğulu'nun 'Shake it up şekerim' şarkısıyla sahnede gösterdiği performansın, o gecce en iyisi olmasına rağmen Eurovision'da 4 olmasının kendisinde bir hayal kırıklığı yaşattığını söyleyen Murat Boz, 'O sene birazcık Eurovision'a soğudum O günden itibaren azıcık kendimi çektim ama artık azıcık daha farklı bakıyorum Eurovision'un bir fazla anlamda bir fazla getirisi var, tüm sanatçılara Bu yadsınmaz bir gerçek ' dedi Son zamanlarda değişik bir şart oluştuğunu ve Türkiye'de bir fazla sanatçının Eurovision'a gitmek istediğini ifade eden Murat Boz, 'Artık ulusal bir duruma dönüştü EurovisionAncak diğer yerlere çekmenin de manası yok Eurovision çok önemli bir müsabaka lakin yaşam memat meselesi değil' diye konuştu Ünlü popçu, önümüzdeki yıl için Eurovision'a katılması yönünde gelecek teklife de sıcak bakacağını sözlerine ekledi  

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt