Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eurovision tanıtım klibi yayınlandı

Eurovision tanıtım klibi yayınlandı
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
imageseurovision2019tanitimklibiyayinlandi5ad1cd08513e8

Azerbaycan, Mayıs ayında başkent Baku'de yapılacak 57Eurovision Şarkı Yarışması'nın tanıtım klibini hazırladı Ateşini yak sloganıyla cıkılan eurovision yolunda guzel bir gorsel show hazırlanmış

Similar threads

Azerbaycan, Mayıs ayında başkent Bakü'de yapılacak 57Eurovision Şarkı Yarışması'nın tanıtım klibini hazırladı Ateşini yak sloganıyla çıkılan eurovision yolunda hoş bir görsel show hazırlanmış *
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Eurovision Şarkı Yarışması Final Bu Akşam 26 Mayıs Cumartesi 2019 57 Eurovision Şarkı Yarışması'nda büyük final bu akşam Can Bonomo, güya finalde salonu coşturan Love Me Back şarkısını bu defa birincilik için seslendirecek 57 Eurovision Şarkı Yarışması'nın finali Azerbaycan'ın başkenti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Mayıs Ayında yapılacak olan Eurovision şarkı yarışmasına sayılı gunler kaldıBu yıl yarışmaya 42 ulke karılacak 12 mayıs gunu il yarı final 14 mayıs gunu ise 2 yarı final gercekleştirilip 16 mayıs akşamı 25 ulke ile final hayecanı yaşanacak eurovisiontv adlı sitede yarışmaya katılan şarkıcılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Can Bonomo Eurovision Klibi Bildiğiniz gibi Can Bonomo 2019 yılı Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi Love Me Back isimli şarkıyla temsilcilik edecek Şarkının klibi yayınlandı Peki siz love me back klibini nasıl buldunuz? İşte bu da klipten bir görünüm *
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Can Bonomo Eurovision Klibi Bildiğiniz gibi Can Bonomo 2019 yılı Eurovision şarkı yarışmasında ulkemizi Love Me Back isimli şarkıyla temsil edecek Şarkının klibi yayınlandı Peki siz love me back klibini nasıl buldunuz? İşte bu da klipten bir goruntu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt