Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eurovision'a Atiye İle Gİdiyoruz

Eurovision'a Atiye İle Gİdiyoruz
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Eurovision'a Atiye İle Gİdiyoruz eurovision 2011 eurovision 2019 atiye atiye resimleri atiye şarkı sözleri hakkında data için yazımıza buyrun arkadaşlar Bu sene Eurovision Da Tükiye'yi temsil edecek Sanatçımız Belli oldu meleklereurovisionaatiyeilegidiyoruz5c4e816bcabcdalt Pop Müzğin Sevilen sanatçısı genç ve kabiliyetli Pop Müziğin Başarılı isimi Atiye Bu yıl bİzi Eurovisionn da Temsil edecek meleklereurovisionaatiyeilegidiyoruz5c4e816bcabcdalt Geçen Yıl 2011 Yılında Eurovisionda Hüsrana uğramamızın arkasından gözler Bu sene kim gidecek diye Aranırken Gidecek ad Atiye oldu meleklereurovisionaatiyeilegidiyoruz5c4e816c335f5pngalt :D:D :D:D :D:D Valla ben Atiye'yi çok severim başarılı olacağını Alnının akıyla bizleri en iyi şekilde temsilcilik edeceğinide umuyorum işte haberimizin detaylarıeurovisionaatiyeilegidiyoruz5c4e816bcabcdalt 1548648807 1548648807 eurovisionaatiyeilegidiyoruz5c4e816c771c9eurovisionaatiyeilegidiyoruz5c4e816c771c9 eurovisionaatiyeilegidiyoruz5c4e816c771c9 Eurovision Şarkı yarışmasına katılacak isimin belli olduğu iddiası Milliyet'te Tolga Akyıldız imzasıyla yer aldı; yayımlanan habere kadar ülkemizi temsil edecek sanatçının Atiye olduğu belirtilmiş ifadeler şöyle; Geçenlerde bir şey duydum, inanmadım Bu yıl Eurovision’da ülkemizi Atiye’nin temsilcilik edeceği kesinleşmiş İşin bu kadar erken bitirilmesinde Atiye’nin babasının özel bağlantılarının etkili olduğu söyleniyor Atiye Deniz, bana sorarsanız çoktan hak etti Eurovision’a gitmeyi Başarılı da olacaktır Ancak TRT yetkililerine öyle özel temas falan sökmez değil mi? Önemli olan Türkiye’nin kazanacağı başarı ve en dürüst ismi seçmektir Yahut geçen sene kuvvetle Atiye’den kaçarken bu yıl bu dek erken Atiye’yi seçmeleri herkesin kafasını karıştırabilir  

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt