Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eurovison Twitter geyikleri

Eurovison Twitter geyikleri
0
73

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Can Bonomo için ünlüler ne dedi, 2019 Eurovision 2 eleme heyecanını dün dolu dizgin yaşadık Son esas kadar nefesler tutuldu Salonda Türkiye tezahuratları yapılırken netice açıklandı Altın bileti alarak 57 Eurovision şarkı yarışmasına gitmeye hak şampiyon Can Bonomo için twitterda ünlüler şu yorumları yaptı

Burcu Güneş
Nefesim kesildi Oh be, yaşasın göster kendini

Işın Karaca Doğan
Can'ın heyecanını hissettim oturduğum yerden,kalbimiz seninle

Pınar Altuğ Atacan
Can Bonomo süperdi

Büşra Pekin
Kız dansçılar da olsaydı iyiydi Ama şarkımız coşturdu Zafer bizimdir Gobonomo!

Yeşim Salkım
Kimsesiz vokalsiz helal olsun ne hoş söylüyor Can iyi sessin iyi Bonomo

Doğa Rutkay
Lala oley yupi ancak hopa ve daha bi sürü sevinç nidaları ve Bonomo alkışları

Armagan Çağlayan
Oh be! Aklım çıktı yahu!

Finalin arkasından konuşulanlar

beyinsizadam: İran, Irak ve Suriye AB'ye girmediği sürece Eurovision'da şansımız yok Ben bu değin işe yaramayan komşu görmedim

PuCCaa: Eurovision değil, coğrafya dersi izliyoruz sözde Komşu ülkeleri öğrendikten sonradan denizin kıyaya parelel uzandığı bölgeleri işleyeceğiz

dusunenmadam: Yıllarca 'ülkemizin 3 tarafının denizlerle cepheli olması jeopolitik açıdan çok önemlidir' diye kandırıldık Balıklar mı oy kullanacak!

ceriLevis: Ve Ajda Pekkan yıllardır aradığı okul arkadaşlarını erovizyon baştan sona buldu Teşekkürler Rusya

TurkAnnesi: Olsun annem çalışır seneye her yerde girersin #CANınsagolsunBONOMO

tambirleydi: Bulgaristan olağandışı numaralardan cevapsız çağrı atmayı biliyor lakin, yazıklar olsun

mesutbahtiyar: Eurovision tamamen siyasi Bie tek Azerbaycan ve Türkiye puanını tarafsız şekilde veriyor

zekikayahan: Yaklaşık Olarak tüm şarkıların İngilizce olmasına ve İngiltere'nin 1 puan almasına kaç puan?

AbSurDMaN: Ya bize neden tırt tırt 2'şer 3'er puan veriyorsunuz! Gemi yaptık sahnede, İNSANDAN GEMİ YAPTIK BORU MU?!?!

BenTurkKizi: Eurovision'dan bana mesaj gelmediği için ilk adımı ben atmayıp mesaj atmadım *

858,499Konular
982,570Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt