nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Can Bonomo için ünlüler ne dedi, 2019 Eurovision 2 eleme heyecanını dün dolu dizgin yaşadık Son esas kadar nefesler tutuldu Salonda Türkiye tezahuratları yapılırken netice açıklandı Altın bileti alarak 57 Eurovision şarkı yarışmasına gitmeye hak şampiyon Can Bonomo için twitterda ünlüler şu yorumları yaptı
Burcu Güneş
Nefesim kesildi Oh be, yaşasın göster kendini
Işın Karaca Doğan
Can'ın heyecanını hissettim oturduğum yerden,kalbimiz seninle
Pınar Altuğ Atacan
Can Bonomo süperdi
Büşra Pekin
Kız dansçılar da olsaydı iyiydi Ama şarkımız coşturdu Zafer bizimdir Gobonomo!
Yeşim Salkım
Kimsesiz vokalsiz helal olsun ne hoş söylüyor Can iyi sessin iyi Bonomo
Doğa Rutkay
Lala oley yupi ancak hopa ve daha bi sürü sevinç nidaları ve Bonomo alkışları
Armagan Çağlayan
Oh be! Aklım çıktı yahu!
Finalin arkasından konuşulanlar
beyinsizadam: İran, Irak ve Suriye AB'ye girmediği sürece Eurovision'da şansımız yok Ben bu değin işe yaramayan komşu görmedim
PuCCaa: Eurovision değil, coğrafya dersi izliyoruz sözde Komşu ülkeleri öğrendikten sonradan denizin kıyaya parelel uzandığı bölgeleri işleyeceğiz
dusunenmadam: Yıllarca 'ülkemizin 3 tarafının denizlerle cepheli olması jeopolitik açıdan çok önemlidir' diye kandırıldık Balıklar mı oy kullanacak!
ceriLevis: Ve Ajda Pekkan yıllardır aradığı okul arkadaşlarını erovizyon baştan sona buldu Teşekkürler Rusya
TurkAnnesi: Olsun annem çalışır seneye her yerde girersin #CANınsagolsunBONOMO
tambirleydi: Bulgaristan olağandışı numaralardan cevapsız çağrı atmayı biliyor lakin, yazıklar olsun
mesutbahtiyar: Eurovision tamamen siyasi Bie tek Azerbaycan ve Türkiye puanını tarafsız şekilde veriyor
zekikayahan: Yaklaşık Olarak tüm şarkıların İngilizce olmasına ve İngiltere'nin 1 puan almasına kaç puan?
AbSurDMaN: Ya bize neden tırt tırt 2'şer 3'er puan veriyorsunuz! Gemi yaptık sahnede, İNSANDAN GEMİ YAPTIK BORU MU?!?!
BenTurkKizi: Eurovision'dan bana mesaj gelmediği için ilk adımı ben atmayıp mesaj atmadım *
Burcu Güneş
Nefesim kesildi Oh be, yaşasın göster kendini
Işın Karaca Doğan
Can'ın heyecanını hissettim oturduğum yerden,kalbimiz seninle
Pınar Altuğ Atacan
Can Bonomo süperdi
Büşra Pekin
Kız dansçılar da olsaydı iyiydi Ama şarkımız coşturdu Zafer bizimdir Gobonomo!
Yeşim Salkım
Kimsesiz vokalsiz helal olsun ne hoş söylüyor Can iyi sessin iyi Bonomo
Doğa Rutkay
Lala oley yupi ancak hopa ve daha bi sürü sevinç nidaları ve Bonomo alkışları
Armagan Çağlayan
Oh be! Aklım çıktı yahu!
Finalin arkasından konuşulanlar
beyinsizadam: İran, Irak ve Suriye AB'ye girmediği sürece Eurovision'da şansımız yok Ben bu değin işe yaramayan komşu görmedim
PuCCaa: Eurovision değil, coğrafya dersi izliyoruz sözde Komşu ülkeleri öğrendikten sonradan denizin kıyaya parelel uzandığı bölgeleri işleyeceğiz
dusunenmadam: Yıllarca 'ülkemizin 3 tarafının denizlerle cepheli olması jeopolitik açıdan çok önemlidir' diye kandırıldık Balıklar mı oy kullanacak!
ceriLevis: Ve Ajda Pekkan yıllardır aradığı okul arkadaşlarını erovizyon baştan sona buldu Teşekkürler Rusya
TurkAnnesi: Olsun annem çalışır seneye her yerde girersin #CANınsagolsunBONOMO
tambirleydi: Bulgaristan olağandışı numaralardan cevapsız çağrı atmayı biliyor lakin, yazıklar olsun
mesutbahtiyar: Eurovision tamamen siyasi Bie tek Azerbaycan ve Türkiye puanını tarafsız şekilde veriyor
zekikayahan: Yaklaşık Olarak tüm şarkıların İngilizce olmasına ve İngiltere'nin 1 puan almasına kaç puan?
AbSurDMaN: Ya bize neden tırt tırt 2'şer 3'er puan veriyorsunuz! Gemi yaptık sahnede, İNSANDAN GEMİ YAPTIK BORU MU?!?!
BenTurkKizi: Eurovision'dan bana mesaj gelmediği için ilk adımı ben atmayıp mesaj atmadım *