Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

eurrovision yarışmasında mor ve ötesine başarılar dilerm

eurrovision yarışmasında mor ve ötesine başarılar dilerm
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
eurrovision yarışmasında mor ve ötesine başarılar dilerm Mor ve Ötesi, Eurovision şarkısı 'Deli' ile sahnedeydi arial, geneva, helvetica 1549041125 1549041125 eurrovisionyarismasindamorveotesinebasarilardilerm5c547dea1a7d4eurrovisionyarismasindamorveotesinebasarilardilerm5c547dea1a7d4 http:wwwradikalcomtrveriler20080216mongif arial, geneva, helveticaTRT Tepebaşı Stüdyoları'nda düzenlenen tanıtım konserinde grubun solisti Harun Tekin, TRT ile aralarında uyuşmazlık çıktığı iddialarını yalanladı http:wwwradikalcomtraramaphp?ara 1&y 1&foto MET%C4%B0N%20PALA%20%20AA 16022008 (9028 birey okudu) RADİKAL İSTANBUL 2008 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye namına yarışacak olan Mor ve Ötesi'nin hazırladığı parça, TRT Tepebaşı Stüdyoları'nda düzenlenen davette kamuoyuna tanıtıldı 2004 yılında piyasaya meydana çıkan ve 250 bin adet satan 'Dünya Yalan Söylüyor' isimli albümleriyle müzik piyasasında kendine sağlam bir yer edinen Mor ve Ötesi, Eurovision'da Türkiye'yi 'Deli' isimli parçayla temsilcilik edecek Bütün 3 dakika uzunluğundaki parça, grubun alışılageldik tarzına fazla yakın Hayko Cepkin, Yavuz Bingöl ve Janset gibi isimlerin de katıldığı davette beş parçadan oluşan bir ufakkonser veren grubun üyeleri, konser sonrası düzenlenen basın toplantısında cevabı merak edilen soruları yanıtladı Başta geçtiğimiz haftalarda basına yansıyan, TRT ile arasında şarkının 'Türk ezgileri' içermesi konusunda anlaşmazlık çıktığı yolundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan grubun vokalisti Harun Tekin, şarkının tamamen kendilerine ait olduğunu ve TRT ile uyumlarının olduğunu söyledi Şarkıyı İngilizce ya da Almanca da yapabilirdik olur ya lakin Türkçe şarkı yapma konusunda iyi olduğumuzdan Türkçe sözleri olan bir şarkı seçtik Bizim için Eurovision'da Türkiye'yi sunmak zaten başlı başına bir galibiyet, o yüzden bundan sonradan ama sahnede dekor üstümüze yıkılırsa başarısızlık sayılırdiyen Tekin, yarışmanın Avrupa'da tanınmaları açısından iyi bir fırsat olacağını da ekledi Çift benzeri final düzenlenecek 2024 Mayıs tarihleri arasında Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenecek 53 Eurovision Şarkı Yarışması, bu yıl ilk kez olarak çift benzeri finalli olarak düzenlenecek Buna göre, 19'ar ülkenin yer aldığı iki grupta başarılı olan birincil 10 ülke, 24 Mayıs'ta düzenlenecek olan final yarışmasında yer almaya hak kazanacak Ayrıca ev sahibi Sırbistan ve dört büyükler olarak nitelendirilen Almanya, Fransa, İngiltere ve İspanya'nın aracısız katıldığı final yarışmasında toplam 25 ülke yer alacak TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Türkiye'nin güya final grubunun epeyce engebeli olduğunu söyledi fakat grubun finale kalacağından belirlenmiş olduğunu belirtti Mor ve Ötesi'nin 'Deli' isimli şarkının sözleriyse şöyle: Aranıyor sahibi ruhumun tam yerine mi düştüm direniyor faili tutkunun kızmış ve küçülmüş aranıyor sahibi ruhumun bütün yerine mi düştüm direniyor direniyor direniyor beni büyütün ağlatmayın sevginiz nerde övündüğünüz beni büyütün ağlatmayın sahte düşlerle oyalamayın bir yarım akıllı bir yarım çılgın dört yanım akıllı bir yanım deli cümbür cemaat zeki bir ben deli bir ben delirara radikalcom  

858,496Konular
982,148Mesajlar
30,092Kullanıcılar
isacan6791Son üye
Üst Alt