Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ev dekorasyonunda rose metal rengi kullanımı nasıl olmalı?

Ev dekorasyonunda rose metal rengi kullanımı nasıl olmalı?
0
48

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
ev_dekorasyonunda_rose_metal_rengi_kullanimi_nasil_olmali_1629721292_1715.jpg

Kusursuz bir dekorasyon oluşturmanın yolu ufak detaylara karşı hassas olmaktan geçer. Evlerde hoş bir bakış açısı yakalamanızı sağlayacak olan rose metal rengi, son dönemlerde oldukça popülerdir. Peki, dekorasyonda rose metal rengi nasıl kullanılır? Rose metal rengi hangi evlere uyum sağlar? İşte merak ettiğiniz her şeyi sizler için detaylandırdık...

Dekorasyonda her dönem ön plana çıkan yenilikçi ve estetik bakış açısıyla harmanlanmış pek çok tarz bulunmaktadır. Her zevkin ve her evin ihtiyaçlarına yönelik yapılan bu tarzlar arasında doğru seçim yapmak göründüğü kadar kolay olmayabiliyor. Ancak ölçülü ve dengeli davranıldığı sürece dekorasyonda yeniliklere yer verebilirsiniz. Modern çizgileri vurgulayan rose metal rengi, minimalist ve zarif bir dekorasyon şekillendirmek için olmazsa olmazlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Hem aksesuar seçiminde hem de mobilyalarda yer verebileceğiniz rose metal rengi dekorasyon oluşturmanın yollarını gelin birlikte öğrenelim.

SALONLARDA ROSE METAL ESİNTİSİ

Evlerin en gözde ve en dikkat çekici alanlarından biri olarak görülen salonlarda, ferah ve taze bir bakış açısı yakalamak isterseniz rose metal rengine yer verebilirsiniz. Rengin ışıltılı etkisiyle salonlarınızda dengeli bir atmosfer oluşturabilirsiniz.

vGtD6_1629713369_975.jpg

Siyah renk ile harika bir uyum yakalayan rose metal rengi, genellikle daha modern ve maskülen alanlarda karşımıza çıkmaktadır. Zamansız bir dekorasyon oluşturmak isterseniz; yemek odalarınızda bu kombinasyona yer verebilirsiniz.

4KiEY_1629713838_1011.JPG

Ayrıntıların göze çarptığı bir dekorasyon oluşturmak için çok fazla çaba harcamadan çarpıcı etkilere yer açabilirsiniz. Mobilyalarınızın ayaklarında ya da süs olarak rose metal rengi etkileyici bir görünüm şekillendirmektedir.

VPjBT_1629714160_8073.JPG

Rose metal rengini cesur dekorasyon örneklerinde de çoğu zaman görebilirsiniz. Her evin kimyasıyla bütünlük yakalamayı başaran bu renk, gri ve beyazla da iddialı bir stil şekillendirecektir. Dilerseniz mobilyalarınızda daha durgun ve sade bir griye yer verirken; orta sehpalarınızda rose metalin masalsı görünümüne kucak açabilirsiniz.

0pkfE_1629714375_477.jpg

YATAK ODALARINDA SAKİN BAKIŞ AÇISI 

Yatak odalarında da oldukça ön planda olan rose metal rengi, özellikle metal karyolalarda çok şık bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır. Dilerseniz duvarlarda açık pembe renk ile softluğu yakalarken; rose metalin asilliğine kucak açabilirsiniz.

uWYv0_1629712927_8532.jpg

Sabah güne başlarken büyük ve karmaşık gardırobun arasından istediğimiz kıyafeti bulmak zaman kaybına neden oluyor. Ayaklı elbise askıları ise işimizi kolaylaştırmak için oldukça güzel bir seçenek. Rose metal renklerin yer aldığı elbise askıları, yatak odanızda etkileyici bir görünüm elde etmeyi sağlar.

oCe9V_1629715060_9241.jpg

UFAK DOKUNUŞLARLA BÜYÜK ETKİLER OLUŞTURUN

Aydınlatmalarda da sıklıkla karşımıza çıkan rose metal rengi, hem tavan aydınlatmaları hem de abajurlarda şıklığın sembolü olarak görülmektedir.

0wD7P_1629713068_7714.jpg

Odalarınızın tamamını düz ve sade renklerle döşedikten sonra detaylarla rose metal dokunuşlar yapılabilir. Beyaz bir masanın üzerinde rose metal renkli iş malzemeleri yerleştirilebilir. 

eSErP_1629714622_0371.jpg

Rose metal rengi mumluklar, zarafetiyle ortamda muhteşem bir atmosfer oluşturacaktır.

BZWky_1629714837_9611.jpg

Düz ve desensiz duvarlarınızda rose metal çerçeveler kullanarak ışıltıyı evinize davet edebilirsiniz.

i2ZTK_1629720661_5922.jpg