iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler• 400 gram yağsız kuzu eti
• 1 su bardağı süzme yoğurt
• 2 küçük pide
• 3 kaşık tereyağı
• Tuz, karabiber, kırmızı biber
Tarif
Eti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın Tuz ve karabiber serpin
Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun Servis tabağına çıkartın Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın
Alıntıdır
• 1 su bardağı süzme yoğurt
• 2 küçük pide
• 3 kaşık tereyağı
• Tuz, karabiber, kırmızı biber
Tarif
Eti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın Tuz ve karabiber serpin
Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun Servis tabağına çıkartın Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın
Alıntıdır