Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ev Limonatası Tarifi

Ev Limonatası Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ev Limonatası Tarifi İçin Malzemeler

*4 orta boy limon
*1 adet portakal
*1 adet şeftali
*1 adet elma
*2 su bardağı toz şeker
*12 yaprak taze nane yaprağı yoksa bir çay kaşığı kuru nane
*1 5 lt su

Ev Limonatası Tarifi Yapılışı İlk önce şunu belirtmek istiyorum bu tarifi sadece limonla veya tadını biraz daha hafifletmek için diğer meyvelerin hepsini eğer biri veya ikisi eksikse hiç önemli değil hangisi varsa onunla yapabilirsiniz ben portakalı kıştan buzluğa koyuyorum yazın buzunu çözdürüp yapıyorum
Şimdi yapılışına geçelim limonun kabuklarını beyaz kısmına getirmeden rendeliyoruz ve sıkıyoruz kalan kabuklarıyla birlikte kaba aktarıyoruz portakalada aynı işlemi uyguluyoruz evde varsa elma portakalıda rendeleyip kaba aktarıyoruz üzerine 2 su bardağı şeker nane ve suyu ilave edip şekeri çözünene kadar karıştırıyoruz bu esnada suyunu tadıp sevdiğiniz şeker oranını çoğaltabilirsiniz
Daha sonra üzerini streçleyip dolapta 5 saat bekletiyoruz 5 saat ardından tülbentten süzüp sürahiye aktarıyoruz afiyet olsun ??

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,141Kullanıcılar
HasantemelSon üye
Üst Alt