Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ev ödevi verenlere soruşturma!

Ev ödevi verenlere soruşturma!
0
75

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Egzersiz arkadaşlarıyla birlikte akşam yemeği için bir restorana dışarı giden Bakan Avcı, restoranın girişinde çocuklar için ayrılmış Oyun odasında atlıkarınca üzerindeki çocuklarla laflamak istedi Çocukların yanına dışarı giden Bakan Avcı, öğrencilerin ellerindeki Kitap, defter ve kalemlerin oyun odasında ne işe yaradığını merak edince hakiki ortaya çıktı Tatilde konut ödevini yasaklayan genelgeye karşın bazı özel okullarda okuyan çocukların atlıkarınca üstünde bile ödev yapmaları Bakanlığı yeniden harekete geçirdi Telefonla hem ilgili özel okulun yetkilisini ayrıca de Ankara İl Ulusal eğitim Müdürü ’nü arayan Bakan Avcı, konunun araştırılması ve gereken işlemin yapılmasını istedi Bakan Avcı ’nın talimatı sonrasında ödev yapmaktan kurtulan çocukların mutluluk içerisinde oldukları görüldü

Ulusal Eğitim Bakanlığı ’nca tatilde ödevi yasaklayan genelgeye rağmen bu yasağı delen okulların Türkiye genelinde tespit edilip zorunlu işlemin yapılması için alıştırma başlatıldı Ankara Ulusal Eğitim Müdürlüğü de devir yasağını delen okullar hakkında analiz başlattı

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar
Rzgr27Son üye
Üst Alt