Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ev taşırken nelere dikkat edilir?

Ev taşırken nelere dikkat edilir?
0
95

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Yaz ayında en çokça içerisinde olduğumuz uğraşılardan biri elbet taşınma durumudur. Evet, meskene taşınırken hangi kurallara uyulması ve alınması gereken tedbirlerin neler olduğunu biliyor muydunuz? İşte, cevaplar...

Hane taşıma süreci güçlü olduğu kadar yorucu da olabiliyor. Konutunuzu taşımadan evvel dikkat etmeniz gereken hususlar ilerideki ömür kalitenizi artırabilir. Bu nedenle bir konuttan bir meskene taşınırken öbür bir hanede yaşayacağınız bir süreç başlamaktadır. Taşınma sürecinde yapılması gerekenler nelerdir? Neler yapılmalıdır? Yeni taşınanlara hususî hane paklığı teklifleri için sayfamıza göz atınız...  Merak ettiğiniz sorular için sayfamızda sizlere zahir başlı tüyolar sunuyoruz. İşte, hanenizi taşıma aşamasında yapmanız gerekenler...

SxjoW_1563222790_0683.jpg

TAŞINMA AŞAMASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER;

- Fatura ve gibisi evrakların kopyasının yanınızda bulundurunuz. Meskenden ayrılma halinden en az bir hafta kadar saklayınız.

- Konutun boyasına bakınız. Kalitesiz bir boya (Kireçten) çabuk atabilir. Ve rutubete dayanmaz.

- Duvar boyasının kaliteli olup olmadığını anlamanız için nemli bir bezle duvarı silmeye çalışınız. Duvarın izi çıkıyor velev duvar tortuları dökülüyorsa kaliteli olmadığına işarettir.

- Taşındığınız yeni hanenin tuvaletini ve banyosunu denetim ediniz. Su tesisatının bozuk olmadığına emin olunuz.

- Bir gayri denetim elektrik sistemidir. Elektriğin her odada birebir akıma sahip olup olmadığına bakınız.

- Konutun rutubete karşı dayanaklı olup olmadığını denetim ediniz. Rutubet çeken bir mesken kirada oturuyor olsanız dahi sıhhatinizi ve dahi hayat kalitenizi tehlike altına alabilir.

- Zelzeleye dayanıklılığına bakınız. Taşınacağınız binanın çok eski olmadığına itina şovunuz. Kirası tutarlı maliyet dahi olsa dönüşüm olmaya yakın binaları tercih etmeyiniz.

- Pencere ve kapılarını denetim ediniz. Kışın münhasıran ısıya dayanıklı camlar elektrik yahut doğalgaz masrafınız için tasarruflu olacaktır.

858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt