Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ev Usulü Bardak Et Bulyon

Ev Usulü Bardak Et Bulyon

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
Ev Usulü Bardak Et Bulyon Tarifi İçin Malzemeler

*45 parça eti alınmış kemik
*2 tane soğan
*56 diş sarımsak
*78 su bardağı su
*isteğe göre tuz, karabiber

Ev Usulü Bardak Et Bulyon Tarifi Yapılışı Geniş büyük bir tenceye kemikleri yıkayıp 78 bardak su koyup ocağa koyun Etlerin kefi üzerine çıkınca kefleri alın ve ardından soğanları soyup 4 e bölün içine koyun Sonra sarımsakları soyup 2 ye bölüp ilave edin 45 saat iyice kaynatın Soğutup pet bardaklara koyup üzerini folyolayıp difrize atın Çorbalarda, yemeklerde, pilavlarda kullanın Afiyet olsun
 
858,506Konular
983,080Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt