iltasyazilim
FD Üye
Ev Usulü Bardak Et Bulyon Tarifi İçin Malzemeler
*45 parça eti alınmış kemik
*2 tane soğan
*56 diş sarımsak
*78 su bardağı su
*isteğe göre tuz, karabiber
Ev Usulü Bardak Et Bulyon Tarifi Yapılışı Geniş büyük bir tenceye kemikleri yıkayıp 78 bardak su koyup ocağa koyun Etlerin kefi üzerine çıkınca kefleri alın ve ardından soğanları soyup 4 e bölün içine koyun Sonra sarımsakları soyup 2 ye bölüp ilave edin 45 saat iyice kaynatın Soğutup pet bardaklara koyup üzerini folyolayıp difrize atın Çorbalarda, yemeklerde, pilavlarda kullanın Afiyet olsun
*45 parça eti alınmış kemik
*2 tane soğan
*56 diş sarımsak
*78 su bardağı su
*isteğe göre tuz, karabiber
Ev Usulü Bardak Et Bulyon Tarifi Yapılışı Geniş büyük bir tenceye kemikleri yıkayıp 78 bardak su koyup ocağa koyun Etlerin kefi üzerine çıkınca kefleri alın ve ardından soğanları soyup 4 e bölün içine koyun Sonra sarımsakları soyup 2 ye bölüp ilave edin 45 saat iyice kaynatın Soğutup pet bardaklara koyup üzerini folyolayıp difrize atın Çorbalarda, yemeklerde, pilavlarda kullanın Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.