Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ev Yapımı Badem Sütü

Ev Yapımı Badem Sütü

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ev Yapımı Badem Sütü Tarifi İçin Malzemeler

*1 kahve fincanı çiğ badem
*1 5 su bardağı su

Ev Yapımı Badem Sütü Tarifi Yapılışı Diyetisyenler tarafından çok kullanılan ve yararları saymakla bitmeyen badem sütü Araştırmalarım sonucu evde de kolaylıkla yapılacağını gördüm Bugün sabah da deneme kararı aldım Tek yapmak gereken bademler bir gece öncesi yumuşasın ve kabukların soyulması için suyun içinde bekletmek Kabuklarını soyduğumuz bademleri 1 5 su bardağı su ile blenderdan geçiriyoruz Güçlü bir blenderınız varsa bademleriniz daha iyi parçalanır Pürüzsüz bir içecek istediğim içi süzgüden geçirdim Kalan badem parçalarını da ara öğünde tüketebilir yada yapacağımız formda tutan tariflerde kullanabiliriz Tatlandırmak isterseniz içine bal veya hurmada koyabilirsiniz

*Badem sütü içinde büyük oranda E vitamini bulunur ve bu da kansere ve yaşlanmaya karşı koruma sağlayan doğal bir antioksidandır Ayrıca E vitamininin yanı sıra D ve A vitaminleri, proteinler, Omega 6, çinko, kalsiyum, demir, magnezyum ve potasyum içermektedir
Not: Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz Besinlerin içeriği ve yararları daha yakından takip etmek isterseniz instagramımı ziyaret edebirsiniz

858,489Konular
981,521Mesajlar
29,656Kullanıcılar
allahtealaSon üye
Üst Alt