Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ev Yapımı Domates Salçam

Ev Yapımı Domates Salçam
0
142

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Konut Yapımı Domates Salçam Tarifi İçin Malzemeler

*5 kilo bursa domatesi
*3 yemek yemek kaşığı tuz

Konut Yapımı Domates Salçam Tarifi Yapılışı Selamün aleyküm hayırlı günler ,domatesleri yıkıyoruz ve dörde bölüp delikliye alıyoruz Elimizle suyunu çıkarıyoruz, kabukları kalıyor Ben kabuklarını sulu bıraktım bilerek rondodan geçirip onu da alıyoruz Tepsiye güneşe bırakıyoruz ,havaya göre güneşe kadar 3 gün 4 gün ya da bir hafta sürüyor, koyulaşana kadar günlediyoruz ,sağlık olsun

Similar threads

Kuru Domates Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *3 kilo Çanakkale domatesi *Göz kararı salamura tuzu Kuru Domates Yapımı Tarifi Yapılışı Domatesler yıkanıp tam kesmeden dörde ayrılır tepsiye dizilir ,her tarafını bulacak şekilde tuzlanır güneşe konularak kuruyana kadar ortalama 5 gün yada 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *Domates kabuğu *Su *Tuz Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi Yapılışı 22 kilo konserve için almış olduğum domates kabuklarını soyup atmamıştım,5 lt lık düdüklü tenceremde kaynattım,yaklaşık 23 kg salça elde edilir, zaten kabukları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Konut Yapımı Ketçap Tarifi İçin Malzemeler *3 adet domates *1 adet soğan *2 diş sarmısak *2 yemek kaşığı domates salçası *2 yemek kaşığı biber salçası *2 adet karanfil *1 adet defne yapragi (İsteğe bağlı) *Tuz *2 yemek kaşığı zeytinyağı *3 yemek kaşığı sirke Ev Yapımı Ketçap Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Ev Yapımı Domates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *34 orta boy domates *1 yemek kaşığı un *3 yemek kaşığı sıvı yağ *1 yemek kaşığı tereyağ *1 yemek kaşığı domates salçası *1 yemek kaşığı biber salçası *1 su bardağı süt *Tuz *5 su bardağı su Ev Yapımı Domates Çorbası Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Ev Yapımı Nefis Pizza Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *1 çay bardağı ılık süt *1 çay bardağı sıvı yağ *2 çorba kaşığı tereyağ *2 tatlı kaşığı şeker *1 tatlı kaşığı tuz *1 su bardağı ılık su *Yarım paket ınstand maya yada yaş maya *Aldığı kadar un *1 çay bardağı zeytin (çekirdeği alınmış)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt