Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ev Yapımı En Doğalından Meyve Suyu

Ev Yapımı En Doğalından Meyve Suyu
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ev Yapımı En Doğalından Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler

*Evde bulunan her türlü meyve olabilir ben kırmızı erik ve mürdüm eriği kullandım
*Şeker
*Su

Ev Yapımı En Doğalından Meyve Suyu Tarifi Yapılışı
Ben bu tarif için ölçü vermeyeceğim Her şey tamamen damak zevkinize kalmış Meyvelerinizi soymadan çekirdeklerini çıkarıp doğrayın ama şeftali kullanacaksanız tabii ki soymanız gerekli onu

Similar threads

Konut Yapımı Kefir ( En Doğalından ) Tarifi İçin Malzemeler *Kafir mayası *2 su bardağı süt Ev Yapımı Kefir ( En Doğalından ) Tarifi Yapılışı Merhabalar arkadaşlar kefirin faydasını bilmeyen yoktur nasıl olursa olsun Ben fazla tüketirim tüketmeyenlere de öneririm Özellikle artı kilosu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Üzüm Suyu (en Doğalından) Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kg üzüm *500 ml su *Yarım su bardağı şeker Üzüm Suyu (en Doğalından) Tarifi Yapılışı Üzümler yenmezse suları çıkartıp bebeğime içiririm Üzümleri bi güzel yıkıyoruz tek tek ayıklıyoruz Tencereye alıp su ekliyoruz Aslında ben göz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Çilekli Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler *3 su bardağı çilek *Yarım su bardağı şeker ( damak tadınıza göre az ya da çok ayarlayabilirsiniz) *8 su bardağı su *Yarım limonun suyu Çilekli Meyve Suyu Tarifi Yapılışı Sıcak havalarda tatlı bir serinlik için çilek seven sevmeyen herkesin hoşuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Ev Yapımı Karışık Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler *2 adet şeftali *45 adet mürdüm eriği *2 adet armut *1 avuç kızılcık *1 avuç üzüm *Üzerine çıkacak kadar su *Şeker (ölçüsünü vermiyorum şekerli veya az şekerli oluşuna göre tadarak ayarlayabilirsiniz) Ev Yapımı Karışık Meyve Suyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Ev Yapımı Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler *4 tane elma *2 tane armut *3 tane portakal *Kuru meyveler (kayısı, mürdüm eriği, ananas) *1 su bardağı şeker *2 litre su Ev Yapımı Meyve Suyu Tarifi Yapılışı Evde yenmeyen elma ve armutları meyve suyu yapmaya karar verdim Siz başka meyvelerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt