iltasyazilim
FD Üye
Ev Yapımı Kışlık Kavurma Malzemeleri
2 kilo kavurmalık kuşbaşı et 200 gram iç yağ ya da kuyruk yağı 1 soğan Tuz Ev Yapımı Kışlık Kavurma Yapılışı
Etleri tencereye alın ve 12 dakika kavurun Daha sonra içine bütün olarak soğanı koyun kapağını kapatın ve etleri suyunu çekene kadar iyice pişirin Yağları küçük parçalar halinde doğrayın ve bir tavada kavurun Sert parçalar varsa bu sırada ayırın Et suyunu iyice çekince soğanı alın ve pişen yağları ilave edin Karıştırarak etleri kavurun Normal tuz miktarından biraz daha fazla tuz ilave edin Saklama kaplarına alın ve oda sıcaklığında bekletin Yağlar tamamen donduktan sonra buzlukta muhafaza edin
2 kilo kavurmalık kuşbaşı et 200 gram iç yağ ya da kuyruk yağı 1 soğan Tuz Ev Yapımı Kışlık Kavurma Yapılışı
Etleri tencereye alın ve 12 dakika kavurun Daha sonra içine bütün olarak soğanı koyun kapağını kapatın ve etleri suyunu çekene kadar iyice pişirin Yağları küçük parçalar halinde doğrayın ve bir tavada kavurun Sert parçalar varsa bu sırada ayırın Et suyunu iyice çekince soğanı alın ve pişen yağları ilave edin Karıştırarak etleri kavurun Normal tuz miktarından biraz daha fazla tuz ilave edin Saklama kaplarına alın ve oda sıcaklığında bekletin Yağlar tamamen donduktan sonra buzlukta muhafaza edin