iltasyazilim
FD Üye
Ev Yapımı Pizza Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için;
*4 su bardağı un
*1 su bardağından biraz az süt
*Yarım çay bardağı sıvı yağ
*1 paket yaş maya
*1 yemek kaşığı şeker
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 su bardağına yakın ılık su
Sosu için;
*1 domates
*Küçük bir soğanın yarısı
*2 diş sarımsak
*1 yemek kaşığı salça
*23 yemek kaşığı zeytinyağı
*1 çay kaşığı kekik, karabiber, pul biber (bütün malzemeleri karıştırıp birkaç dakika kaynatın)
*Üzerine dilediğiniz malzemeleri kullanabilirsiniz ben;
*Salam, sosis, sucuk, domates, biber, kaşar peyniri, konserve mısır
Ev Yapımı Pizza Tarifi Yapılışı Hamur için bütün malzemeleri karıştırıp yumuşak bir hamur elde edin Üzerini kapatıp 40 dakika bekletin Sonra hamuru 4 beziye ayırın Birinci beziyi açıp hazırlamış olduğunuz sostan sürüp kaşar hariç bütün malzemeleri isteğinize bağlı dizin ,160 c fırında pişirin inmesine yakın kaşar rendesini ekleyip birkaç dakika daha bekletip fırından çıkarın, bütün bezileri bu şekilde yapın ,ben biraz buzluğa da attım çok piratik oluyor sonra
*4 su bardağı un
*1 su bardağından biraz az süt
*Yarım çay bardağı sıvı yağ
*1 paket yaş maya
*1 yemek kaşığı şeker
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 su bardağına yakın ılık su
Sosu için;
*1 domates
*Küçük bir soğanın yarısı
*2 diş sarımsak
*1 yemek kaşığı salça
*23 yemek kaşığı zeytinyağı
*1 çay kaşığı kekik, karabiber, pul biber (bütün malzemeleri karıştırıp birkaç dakika kaynatın)
*Üzerine dilediğiniz malzemeleri kullanabilirsiniz ben;
*Salam, sosis, sucuk, domates, biber, kaşar peyniri, konserve mısır
Ev Yapımı Pizza Tarifi Yapılışı Hamur için bütün malzemeleri karıştırıp yumuşak bir hamur elde edin Üzerini kapatıp 40 dakika bekletin Sonra hamuru 4 beziye ayırın Birinci beziyi açıp hazırlamış olduğunuz sostan sürüp kaşar hariç bütün malzemeleri isteğinize bağlı dizin ,160 c fırında pişirin inmesine yakın kaşar rendesini ekleyip birkaç dakika daha bekletip fırından çıkarın, bütün bezileri bu şekilde yapın ,ben biraz buzluğa da attım çok piratik oluyor sonra