iltasyazilim
FD Üye
Ev Yapımı Şalgam Tarifi İçin Malzemeler
*1 kg şalgamlık havuç
*1 avuç nohut
*2 yemek kaşığı ince bulgur
*2 yemek kaşığı tuz
*1 tutam ekmek içi
*Su
*1 parça tülbent veya kullanılmamış ten çorap
Ev Yapımı Şalgam Tarifi Yapılışı Havuçları soyup uzunlamasına doğrayın 5 kg bidona doğradığınız havucu, nohutu ,tuzu atın Tülbent veya ten çorabın içine ekmek içi ve ince bulguru koyun Ağzını sıkıca bağlayın Onu da bidonun içine atın En son ağzına kadar su doldurup kapağını sıkıca kapatın 15 gün sonra açıp içebilirsiniz
*1 kg şalgamlık havuç
*1 avuç nohut
*2 yemek kaşığı ince bulgur
*2 yemek kaşığı tuz
*1 tutam ekmek içi
*Su
*1 parça tülbent veya kullanılmamış ten çorap
Ev Yapımı Şalgam Tarifi Yapılışı Havuçları soyup uzunlamasına doğrayın 5 kg bidona doğradığınız havucu, nohutu ,tuzu atın Tülbent veya ten çorabın içine ekmek içi ve ince bulguru koyun Ağzını sıkıca bağlayın Onu da bidonun içine atın En son ağzına kadar su doldurup kapağını sıkıca kapatın 15 gün sonra açıp içebilirsiniz